erencivelek16 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 29 28 Mayıs 2021 #1 Selam, bana 400 TL segmentinde oyun için mouse önerir misiniz? Genellikle Overwatch, Valorant benzeri oyunlar oynarım. (Not: HyperX önermezseniz sevinirim.)
Selam, bana 400 TL segmentinde oyun için mouse önerir misiniz? Genellikle Overwatch, Valorant benzeri oyunlar oynarım. (Not: HyperX önermezseniz sevinirim.)
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 28 Mayıs 2021 #2 erencivelek16 dedi: Selam, bana 400 TL segmentinde oyun için mouse önerir misiniz? Genellikle Overwatch, Valorant benzeri oyunlar oynarım. (Not: HyperX önermezseniz sevinirim.) Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belitirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
erencivelek16 dedi: Selam, bana 400 TL segmentinde oyun için mouse önerir misiniz? Genellikle Overwatch, Valorant benzeri oyunlar oynarım. (Not: HyperX önermezseniz sevinirim.) Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belitirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
erencivelek16 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 29 28 Mayıs 2021 #3 Palm. Uzunluk : 16 Genişlik : 7.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 28 Mayıs 2021 #4 erencivelek16 dedi: Selam, bana 400 TL segmentinde oyun için mouse önerir misiniz? Genellikle Overwatch, Valorant benzeri oyunlar oynarım. (Not: HyperX önermezseniz sevinirim.) Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor. https://www.hepsiburada.com/sharkoon-light2-200-rgb-mouse-p-HBV000017TK7Z?magaza=Zonebilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39.5 Genişletmek için tıkla...
erencivelek16 dedi: Selam, bana 400 TL segmentinde oyun için mouse önerir misiniz? Genellikle Overwatch, Valorant benzeri oyunlar oynarım. (Not: HyperX önermezseniz sevinirim.) Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor. https://www.hepsiburada.com/sharkoon-light2-200-rgb-mouse-p-HBV000017TK7Z?magaza=Zonebilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39.5 Genişletmek için tıkla...