400 TL mouse pad önerisi

Bütçe
400

mertutux

Hectopat
Makaleler
2
Herkese merhaba, sizce maksimum 400-450TL'ye alınabilecek en kaliteli mouse pad hangisi? Control Speed çok fark etmez fakat Speed'e daha yakın olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Merhaba bunları buldum. Endgame Gear ile alakalı bir bilgim yok fakat şu an kendim de kullandığım SteelSeries markasından iki tane ürün aktaracağım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz şahsen bence mouse yağ gibi kayıyor. Ama şunu belirteyim haftada 1 kez falan yıkayın en kötü ayda 1 kez yıkayın ya da temizleyin size kalmış kirlenince mouse pad bayağı yavaşlıyor dün duşakabinde yıkadım ve harbiden mousepadimin gerçek dokusunu öğrendim ama endgame gearada bakın oda eminim ki iyidir. Not: Endgame Gear 400TL'dir bilginize amazon.com.tr de.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-22-12-04-21-07.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2022-07-22-12-04-55-80.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 40
Hocam Steelseries mousepadler kolay aşınıyormuş sanırım, doğru mu?

Endgame güzeldir cordura kaplaması varmış, speed model olarak geçiyor ve fiyatı yarı yarıya diğer sitelere göre amazonda.

Endgame güzeldir cordura kaplaması varmış, speed model olarak geçiyor ve fiyatı yarı yarıya diğer sitelere göre amazonda.
Hangi model?
Bu ürün sahte büyük ihtimalle.
https://www.amazon.com.tr/Klasse-14...2/257-6769553-5022802?pd_rd_i=B09TG7R3YB&th=1 kendimede bu markadan ürün vereceğim. Ama bütçeniz varsa daha iyi ürünlere yönelim derim.
Bütçemi konuda belirtmiştim. Bu ürüne önceden de baktım fakat desenini çok sevemedim. Sade olsa daha iyi.

Hangi model?

Bu ürün sahte büyük ihtimalle.

Bütçemi konuda belirtmiştim. Bu ürüne önceden de baktım fakat desenini çok sevemedim. Sade olsa daha iyi.

İlk Razer olanın sahte olma olasılığı imkansız amazon.com.tr satıcısı ki deneyebilirsiniz beğenmezseniz 1 ay da direk iade kabul ediyor bilginize.

İlk Razer olanın sahte olma olasılığı imkansız amazon.com.tr satıcısı ki deneyebilirsiniz beğenmezseniz 1 ay da direk iade kabul ediyor bilginize.
Kampanya varmış onu görmemiştim, fiyatından dolayı öyle yorum yaptım. Ama çok RGB sevdalısı değilim, tabii ki güzel duracaktır ama dokusu vs. düşündürüyor. Aynı zamanda boyutları şuan kullandığım Razer mousepadle aynı, ben daha büyük almak istiyorum. Yine de teşekkürler.
Tamamdır hocam teşekkür ederim büyük ihtimalle bunu alırım, 177tl kargo ücreti var ama Türkiye’ye göre çok ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…