Aquaa Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #11 bdxmrz dedi: Ben kullanıyorum şu anda. Çok kaliteli yağ gibi kayıyor ancak beyaz almayın isterseniz alın. Ben kirli dağınık bir insan olduğum için beyaz mousepadi mahvettim. Genişletmek için tıkla... Bende ya Klasse Pro alacağım ya da SteelSeries'in bir modelini. Bir arkadaş porge önerdi fark eder mi?
bdxmrz dedi: Ben kullanıyorum şu anda. Çok kaliteli yağ gibi kayıyor ancak beyaz almayın isterseniz alın. Ben kirli dağınık bir insan olduğum için beyaz mousepadi mahvettim. Genişletmek için tıkla... Bende ya Klasse Pro alacağım ya da SteelSeries'in bir modelini. Bir arkadaş porge önerdi fark eder mi?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #12 Aquaa dedi: Bende ya Klasse Pro alacağım ya da SteelSeries'in bir modelini. Bir arkadaş porge önerdi fark eder mi? Genişletmek için tıkla... İyidir ama klasse pro onlara rakip olarak çıktı ve kazandı
Aquaa dedi: Bende ya Klasse Pro alacağım ya da SteelSeries'in bir modelini. Bir arkadaş porge önerdi fark eder mi? Genişletmek için tıkla... İyidir ama klasse pro onlara rakip olarak çıktı ve kazandı