400 TL oyun önerisi

Ezber3261

Hectopat
Daha fazla  
400 TL bütçem var. Beni uzun süre idare edebilecek oyunlar almak istiyorum.
BioShock the Collection.
Just Cause 3 XXL.
Titanfall 2 Ultimate Edition.
Hellblade senuas sacrifice.
Alan Wake ve American nightmare.
Sleeping dogs de.
Max Payne 3
Crysis trilogy.
Bu paket 180 TL civarı sizce bu oyunlar bu fiyatı hak eder mi? Kalan 220 liraya neler alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
BioShock the Collection.
Just Cause 3 XXL.
Sleeping dogs de.
Max Payne 3
Crysis trilogy.
Bu paket 180 TL civarı sizce bu oyunlar bu fiyatı hak eder mi? Kalan 220 liraya neler alabilirim?
Paket çok güzel alınır. God Of War alabilirsin veya Devil May Cry 5. Seni uzun süre idare edecek hikayeli oyun var ama yanına Triple A oyun yerleştirmek lazım dediklerimden birini seçebilirsin.

BioShock the Collection.
Just Cause 3 XXL.
Sleeping dogs de.
Max Payne 3
Crysis trilogy.

Alınır hocam gayet iyi paket. Eğer J-RPG oyunlar hoşunuza gidiyorsa FF15 veya NieR: Automata™ bakabilirsiniz veya Mafia serisine göz atılabilir (3.oyun hariç). Kütüphanenizde olmayan AAA oyunları da tamamlayabilirsiniz.

Paket çok güzel alınır. God of War alabilirsin veya Devil May Cry 5. seni uzun süre idare edecek hikayeli oyun var ama yanına triple a oyun yerleştirmek lazım dediklerimden birini seçebilirsin.

Alınır hocam gayet iyi paket. Eğer j-RPG oyunlar hoşunuza gidiyorsa FF15 veya NieR: Automata™ bakabilirsiniz veya Mafia serisine göz atılabilir (3.oyun hariç). Kütüphanenizde olmayan AAA oyunları da tamamlayabilirsiniz.

God of War ya da Mafia definetive Edition ve yanına başka oyunlar almayı düşünüyorum sizce hangisi mantıklı?

God of War ya da Mafia definetive Edition ve yanına başka oyunlar almayı düşünüyorum sizce hangisi mantıklı?
Mafia'da çok güzel oyundu hakkını yiyemem ama God Of War daha güzel yine de bütçe artışı olursa ben ikisinide tavsiye ederim Mafia gerçekten çok güzel bir oyundu tekrar oyanasım geldi doğrusu.

Bir de daha çok oyun önerisi ararsan bu konuya bakabilirsin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı