400 TL oyuncu klavyesi önerisi

Erkantore

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 350 ile 400 TL bütçem var oyuncu klavyesi almak istiyorum. Birçok seçenek var ama hangisini alacağımı tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Mekanik.

LOGITECH G213 PRODIGY GAMING KLAVYE
LOGITECH G610 Orion Brown
RAZER Deathstalker Chroma
Stellseries Apex 350 UK
LOGITECH G410 ATLAS SPECTRUM
MOTOSPEED CK 108 (ben bunu düşünüyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Deathstalker ve G213 mekanik değil. Apex 350'de de Membrane Switch kullanılıyor. Motospeed ise kaliteli değil. Diğerleri arasından da ihtiyaca yönelik seçim yapılmalı. G610'da bilek desteği yok. G410'da ise Numpad yok. G610 tek renk, G410 ise RGB ışıklandırmaya sahip.

Razer Deathstalker ve G213 mekanik değil. Apex 350'de de Membrane Switch kullanılıyor. Motospeed ise kaliteli değil. Diğerleri arasından da ihtiyaca yönelik seçim yapılmalı. G610'da bilek desteği yok. G410'da ise Numpad yok. G610 tek renk, G410 ise RGB ışıklandırmaya sahip.

Peki önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? Aydınlatmalı bilek destekli.

G410 önermem gram mekanik hissi alamıyorum. K70 kesinlikle öneririm Corsair bana göre zaten en iyi klavyeleri üretiyor ve K70 serisi en iyilerinden kesinlikle kaçırmamalısın o indirimi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı