400 TL PSU Önerisi

Mehmet İnan

Kilopat
i5 9400F ve RX 570'den oluşan bir sistem topluyorum. Aşağıdaki PSU'lar arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Veya daha farklı bir öneriniz varsa atabilirsiniz.

FSP hv Pro'dan şaşmayın. Bu arada sistemi daha toplamadıysanız 9.nesil Intel işlemcileri önermiyorum. Ekran kartı olarak ise GTX 1650 Super bakınız.

i5 9500F işlemcidense i3 10100 tercih ederim açıkçası güncellik bakımından fiyatları aynı ve aynı performansı veriyor.

İşlemciyi ya i5-10400F alın ya da Ryzen 3 3100 alın. 9400F almak sizin açınızdan büyük bir talihsizlik olacaktır. Ekran kartı kısmında ise bütçe varsa RX 570 yerine 1650 Super daha makul.

O PSU'lar arasından da her zaman önerdiğim FSP hv Pro'yu size de öneriyorum.

650W olması iyi bir güç kaynayı olduğu anlamına gelmez. Bu tür markalara güvenmeyin önermeyin aldırmayın. Bilindik bu işi kaliteli hakkıyla yapan firmalar var.

650W olması iyi bir güç kaynayı olduğu anlamına gelmez. Bu tür markalara güvenmeyin önermeyin aldırmayın. Bilindik bu işi kaliteli hakkıyla yapan firmalar var.
Açıkçası ürün değerlendirmelerinden giderek bu kanıya vardım. Zaten ikisi de alınabilir. Ben de aynı PSU'yu kullandığım için bunu önerdim. Çok temiz çalışıyor. Zaten güvenlik sertifikaları da ikisinin de aynı. 20 senelik bir Alman firması bu firma da. O yönden bakılırsa. Dediğim gibi ikisi de alınabilir. Benim görüşüm bu.
Ürün de 80+'dır. Satıcılar sattıkları ürünlerden bir haber olmasa keşke.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…