Sisteminiz nedir ? Normalde bütçe varsa PSU'dan kaçınılmamalıHerkese iyi günler. 300-400 TL'ye PSU önerisi istiyorum.
B450 tomahawk max.Sisteminiz nedir ? Normalde bütçe varsa PSU'dan kaçınılmamalı![]()
Hydro k ile aynı fiyat olması dışında bir sıkıntı yok.Aerocool Cylon AE-CYLNP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hydro K seviyesinde bir PSU. RGB si de varHydro K tavsiye etmem, çok pahalı.
B450 tomahawk max.
R5 3400g.
Corsair 3600mhz 2x8.
Hyrdo k hakkında ne düşünüyorsunuz?![]()
GamePower GP-500 APFC 14cm 80+ Bronze 500W Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben en başta PSU dan ağızı yanan biri olarak bütçe varsa iyi model alma taraftarıyım. Bu link üzerinden inceleyebilirsin 140mm fan kullanmışlar korumaları da var fena değil. Fan çapı büyüdükçe daha sessiz olacaktır. f/p olsun diye bu modeli söyledim. Fsp daha kalitelidir tabi . FSP Hydro K 500w alınır. Dediğim gibi bütçe varsa hiç kaçma.Hyrdo k hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu 319 TL, Hydro K 424 TL? Nereye bakıyorsun?Hydro k ile aynı fiyat olması dışında bir sıkıntı yok.
Hatta bu daha pahalı.![]()
Gamepower mı kaliteli PSU. Ya git işine yaa. Gamepower PSU lar kaliteli değil. Tavsiye etmem. Çin de olan PSU lara marka basılıp satıyorlar. Belki iyisi vardır ama tavsiye etmem. Ne olduğu belirsiz.Ben en başta PSU dan ağızı yanan biri olarak bütçe varsa iyi model alma taraftarıyım. Bu link üzerinden inceleyebilirsin 140mm fan kullanmışlar korumaları da var fena değil. Fan çapı büyüdükçe daha sessiz olacaktır. f/p olsun diye bu modeli söyledim. Fsp daha kalitelidir tabi . FSP Hydro K 500w alınır. Dediğim gibi bütçe varsa hiç kaçma.
Kutusuz bir psu ya neden 319 TL veriyim?Bu 319 TL, Hydro K 424 TL? Nereye bakıyorsun?
Gamepower mı kaliteli PSU. Ya git işine yaa. Gamepower PSU lar kaliteli değil. Tavsiye etmem. Çin de olan PSU lara marka basılıp satıyorlar. Belki iyisi vardır ama tavsiye etmem. Ne olduğu belirsiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.