400 TL PSU önerisi

Bütçe
300-400
Hyrdo k hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben en başta PSU dan ağızı yanan biri olarak bütçe varsa iyi model alma taraftarıyım. Bu link üzerinden inceleyebilirsin 140mm fan kullanmışlar korumaları da var fena değil. Fan çapı büyüdükçe daha sessiz olacaktır. f/p olsun diye bu modeli söyledim. Fsp daha kalitelidir tabi . FSP Hydro K 500w alınır. Dediğim gibi bütçe varsa hiç kaçma.

Hydro k ile aynı fiyat olması dışında bir sıkıntı yok.
Hatta bu daha pahalı. 🙂
Bu 319 TL, Hydro K 424 TL? Nereye bakıyorsun?
Ben en başta PSU dan ağızı yanan biri olarak bütçe varsa iyi model alma taraftarıyım. Bu link üzerinden inceleyebilirsin 140mm fan kullanmışlar korumaları da var fena değil. Fan çapı büyüdükçe daha sessiz olacaktır. f/p olsun diye bu modeli söyledim. Fsp daha kalitelidir tabi . FSP Hydro K 500w alınır. Dediğim gibi bütçe varsa hiç kaçma.
Gamepower mı kaliteli PSU. Ya git işine yaa. Gamepower PSU lar kaliteli değil. Tavsiye etmem. Çin de olan PSU lara marka basılıp satıyorlar. Belki iyisi vardır ama tavsiye etmem. Ne olduğu belirsiz.

Bu 319 TL, Hydro K 424 TL? Nereye bakıyorsun?

Gamepower mı kaliteli PSU. Ya git işine yaa. Gamepower PSU lar kaliteli değil. Tavsiye etmem. Çin de olan PSU lara marka basılıp satıyorlar. Belki iyisi vardır ama tavsiye etmem. Ne olduğu belirsiz.
Kutusuz bir psu ya neden 319 TL veriyim?
469 TL ye kutulu alabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı