qWerTs
Femtopat
Daha fazla
MSI B450-A Pro Max Micro ATX anakartım ve Ryzen 3 4300ge bir işlemcim var, şu PSU'lardan hangisini almalıyım.
www.n11.com
www.teknobiyotik.com
PSU konusunda çok bir para harcamak istemiyorum, Aerocool yeterli gibi geldi bana bir de şu kasayla alacağım PSU'nun uyumlu olması lazım ona dikkat ederek seçerseniz sevinirim;
www.trendyol.com

Gametech GTP-500 V2 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gametech GTP-500 V2 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...

PSU konusunda çok bir para harcamak istemiyorum, Aerocool yeterli gibi geldi bana bir de şu kasayla alacağım PSU'nun uyumlu olması lazım ona dikkat ederek seçerseniz sevinirim;

GAMETECH Xcoler Mesh Pro Micro Atx 4x120mm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Xcoler Mesh Pro Micro Atx 4x120mm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.