400 TL PSU Önerisi

Bu listede SilverStone, High Power, Corsair gibi markalar yer almakta. Gamemax'ı zaten önermedim. SilverStone'un kaliteli olduğunu belirtmek için sundum.

Bu listenin bir mantığı yok demek istediğim o.

Ben Recep Baltaş'ın "Gamemax önerin!" diye bu listeyi sunduğunu sanmıyorum. Burada onun adına da bir yorumda bulunmak istemem. Önerim içinde "Gamemax" yer almış olsaydı ve bu listeyi de sunmuş olsaydım, kesinlikle yorumunuza katılırdım. Hatta özrümü de dilerdim.

Ancak önerim SilverStone'dan yana ve Titanium bile yapmış bir firma. Bu konuda da feyiz aldığım veriyi paylaştım.

Siz tam anlamadınız demek istediğim iyi PSU vardır kötü PSU vardır sertifika ve marka ile olucak iş değil o markayı örnek olarak verdim.

Siz tam anlamadınız demek istediğim iyi PSU vardır kötü PSU vardır sertifika ve marka ile olucak iş değil o markayı örnek olarak verdim.

Yok yok, ben sizi anladım. Ama verdiğim örnek üzerinden hareket edilse bir sorun olmazdı. Başka bir şey gösteriyorsunuz. O doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…