400 TL RAM önerisi

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Yeni toplayacağım sistem için RAM bakıyorum, minimum 8 GB olmalı, daha sonradan 2x8 yapacağım. Ayrıca Black Friday indirimlerini bekleyeceğim, o yüzden acelesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunun da az üstüne koyup komple 16 GB alabiliyorsunuz :)

Hocam bu model Black Friday'de düşerse alabilirim.

Eğer çok az daha çıkabilirseniz bütçeyi zorlayarak çıkın bence beklemeye gerek kalmaz. Ama tabii bunlar biraz bütçe meselesi.

Eğer çok az daha çıkabilirseniz bütçeyi zorlayarak çıkın bence beklemeye gerek kalmaz. Ama tabii bunlar biraz bütçe meselesi.
Hocam RAM için bütçemi maksimum 550 TL'ye çıkarabilirim, öbür parçalar için de ayrı bütçem var.

Hocam RAM için bütçemi maksimum 550 TL'ye çıkarabilirim, öbür parçalar için de ayrı bütçem var.

(Kingston Hyperx FURY RGB 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3A/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu da RGB modeli)

O zaman bunlardan birini tercih edin.

Peki Black Friday günü 16 GB RAM'ler bu fiyatlara düşer mi?

Düşebilir, ben de tam bilmiyorum ama yanlış yönlendirmek istemem.
Hocam aklıma geldi, bugün saat 22.00'da İncehesap'ın Gaming Gecesi var. Belki oradan bugün uygun fiyatlı bir 2x8 bulursanız alabilirsiniz.

Düşebilir, ben de tam bilmiyorum ama yanlış yönlendirmek istemem.
Hocam aklıma geldi, bugün saat 22.00'da İncehesap'ın Gaming Gecesi var. Belki oradan bugün uygun fiyatlı bir 2x8 bulursanız alabilirsiniz.
Hocam hemen alamam, şu anlık işlemci için para biriktiriyorum, o yüzden RAM'leri Kasım ayı civarı alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı