Arkadaşlar bu zamana kadar SteelSeries mebran klavye de kullandım ( RGB'si çok iyiydi ) Game Power Saber RGB'de kullandım ( RGB'si cidden mükemmeldi ). Game Power'ın Switch'leri 6 ay aradan sonra bozulmaya başladı, 1 2 tanesini ( Shift ve D ) lehim ile sökerek diğer tuşların switchleriyle değiştim ama bu böyle olmayacak, her seferinde lehim işine karışmak istemiyorum. Bana uzun yıllar sorun çıkarmayacak oyuncu klavyesi arıyorum, RGB olması önemli. Şu an geçici olarak A101'den Piranha model klavye aldım, en azından yazıyor buna da şükür. Birkaç link bırakıyorum aşağıya, alınabilir olanları yazın veya sizin aklınızda bu fiyat aralığında güzel klavyeler varsa lütfen linkleyin. Bu arada mouse pad Steel Seriel farem Logitech, RGB yazılımları için uyumlu donanımlar bunlar.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Inca IKG-444 Ophira Usb Kablolu Blue Switch RGB Mekanik Gamig Türkçe Q Klavye Gümüş en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.