Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #11 ZiyaKerimov dedi: Merhaba şu anda kullanıyormusnuz üstünden 1 yıl geçti sorun varmı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok canavar gibi çalışıyor.
ZiyaKerimov dedi: Merhaba şu anda kullanıyormusnuz üstünden 1 yıl geçti sorun varmı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok canavar gibi çalışıyor.
ZiyaKerimov Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX3070 Gaming X Trio AMD Ryzen 5 5600 MSİ B550m PRO VDH Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2023 #12 Tonyukuk dedi: Herhangi bir sorun yok canavar gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 5ghz kullandınızmı o nasıl?
Tonyukuk dedi: Herhangi bir sorun yok canavar gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 5ghz kullandınızmı o nasıl?
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #13 ZiyaKerimov dedi: 5ghz kullandınızmı o nasıl? Genişletmek için tıkla... Telefonum için 5 Ghz kullanıyorum zaten. Herhangi bir sorunu yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
ZiyaKerimov dedi: 5ghz kullandınızmı o nasıl? Genişletmek için tıkla... Telefonum için 5 Ghz kullanıyorum zaten. Herhangi bir sorunu yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
ZiyaKerimov Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX3070 Gaming X Trio AMD Ryzen 5 5600 MSİ B550m PRO VDH Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2023 #14 Tonyukuk dedi: Telefonum için 5 Ghz kullanıyorum zaten. Herhangi bir sorunu yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ac12g modelini tercih edeceğim teşekkürler
Tonyukuk dedi: Telefonum için 5 Ghz kullanıyorum zaten. Herhangi bir sorunu yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ac12g modelini tercih edeceğim teşekkürler