400 TL Sessiz Güç Kaynağı Önerisi

İlerde GTX 1070'e geçiş yapacağım, sıkıntı çıkma ihtimali var mı ?
Hayır GTX 1070 için yeterlidir. Sistem yük altında dahi bir sıkıntı çıkmaz. Ama istiyorsan, rahatlıcaksan ben bundan şu kadar sene sonra çok daha güçlü ekran kartı takarım diyorsan aynı modelin 600W mevcut ve 12V kanalından 588W veriyor. Bu çok iyi bir değer ama bütçeni 50 lira aşman gerekicek.
EVGA 600B Bronze 600W Güç Kaynağı 100-B1-0600-K2 - Nanokatalog

Hayır GTX 1070 için yeterlidir. Sistem yük altında dahi bir sıkıntı çıkmaz. Ama istiyorsan, rahatlıcaksan ben bundan şu kadar sene sonra çok daha güçlü ekran kartı takarım diyorsan aynı modelin 600W mevcut ve 12V kanalından 588W veriyor. Bu çok iyi bir değer ama bütçeni 50 lira aşman gerekicek.
EVGA 600B Bronze 600W Güç Kaynağı 100-B1-0600-K2 - Nanokatalog
Cevap için teşekkürler, FSP'de yaşadığım soruna benzer 1-2 konu gördüm forumlarda, tecrübeniz var mı önerdikleriniz arasında ?

Cevap için teşekkürler, FSP'de yaşadığım soruna benzer 1-2 konu gördüm forumlarda, tecrübeniz var mı önerdikleriniz arasında ?
Evet sana önerdiğim PSU Tier 5 sınıfına giriyor.PSU Tier List Updated
Kendim de Nanokatalog'tan Evga 650 BQ almıştım 390TL gibi bir fiyata şuan bu fiyata bulmak imkansız. 1070 Ti ve R5 1600 ile 3.8GHz'de kullanıyorum hiç abartmıyorum, HDD ve kasanın içindeki fanlar harici hiç ses gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı