400 TL sessiz klavye önerisi

Bütçe
400TL

Civciv

Decapat
Herkese iyi akşamlar,

Uzun arayışlarım sonucu Türkçe-Q, sessiz ve hissiyatı güzel olarak değerlendirilen şu klavyeleri buldum;
1- Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
2- Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN Q İngilizce Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
3- Cougar Aurora S Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi | Trendyol

Bunlar arasında 1 ve 2'ye içim gitti açıkçası, F/P olarak çok iyi duruyorlar. Konuya yeniyim, klavye almamıştım daha önce, eğer varsa başka önerileriniz, yoksa bu 3'ü arasında beğendiğinizi söyleyebilirseniz çok sevinirim, herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cynosa Lite o fiyatta kazık.

Bu fiyatta çok iyi.
Vantar da alınabilir. Hayırlı olsun.

1. klavye sessiz kullanması rahat suan bende 1. klavyeyi kullanıyorum sadece tab tusu zor basıyordu ilk geldiginde cıkartıp kulak pamugula altına yag surdum suan cok rahat

Cynosa Lite o fiyatta kazık.

Bu fiyatta çok iyi.
Vantar da alınabilir. Hayırlı olsun.
vaay kral, cynosa lite'ı başka bi konuda senden görmüştüm, tekrardan teşekkür ederim detaylı yardımın için, peki sence
ile cynosa lite arasında seçim yapacak olsan hangisi olurdu?
1. klavye sessiz kullanması rahat suan bende 1. klavyeyi kullanıyorum sadece tab tusu zor basıyordu ilk geldiginde cıkartıp kulak pamugula altına yag surdum suan cok rahat
hocam dm olmadığı için buradan yazmam lazım, klavye sesi laptop klavyesi ayarında mı ve basma hissiyatı nasıl acaba?

Var, Kumara var mesela Redragon'un.
yazdıktan sonra gördüğüm için editledim, teşekkür ederim :)
Hocam bütçeniz var bunu alın bence.

yavvv, çok güzel klavye hahsdhsfh klavye bakmaya başlarken 250 bütçe ayırayım dedim, her geçen dakika bütçem artıyor :D 1500'e kapatmam inşallah işin sonunda :) tuş sesi nasıl acaba fazla mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı