400 TL sessiz mekanik klavye

Khan24

Kilopat
Butce 400 TL Red, brown gibi diger Switch modellerine gore sessiz Switch kullanan klavye ariyorum. Mekanik hissiyatli ile oyunlarda bir sikinti yaşamayacaksam oda olur.
Rainbow 6, CoD Warzone, LoL, Valorant, Rust oynuyorum.
Pek bir bilgim yok membran ile mekanik farki hakkinda. Asagidaki klavyeleri buldum. Bunlar inca ve Bloody arasinda kaldim. Baska tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Onceligim Türkçe tuş dizilimi ve sessiz olmasi.
Mumkunse multimedya tuslarinin olmasi cok iyi olur. Ben bulamadim.
Rampage Hydra R6 alacaktım ancak Red Switch modelini hiçbir yerde bulamadim.

Bu klavyeyi buldum. bu membranmış. yukarıda oynadığım oyunlarda sıkıntı yaratır mı ? mekanik ve membran arasındaki fark anlatacak varsa güzel olur . deneyimlemiş birisi.
Hyperx kaliteli bir marka . Membran olması sıkıntı değil ise düşünebilirim.

Son düzenleme:
Bunu okumanız yardımcı olabilir.
B640 ya da Redragon Kumara K552 Mekanik Mavi Switch Türkçe Oyuncu Fiyatı
K552 daha sesli olabilir. İkisi de iyi. Rampage önermem, riskli.

Mavi switch klavye daha once kullandim. Cok fazla sesliler . Yazi yazarken evde heryerde duyuluyor sesi. O yuzden red yada brown dusunuyorum. İnca ve B640 arasinda kaldim. Daha once inca klavye kullandim sevdigim bir marka. Suan aklimda optik switch mi alsam brown switch mi alsam diye dusunuyorum. İnca Brown, B640 Optik

İnca da bence almayın. Daha güvenilir markalar var. Arkadaşın önerdiği RK61 de iyidir.

Bunu degilde bende su ilandakini bulmustum.
Ama turkce dizilim istiyorum yazi yazarken bazen kafam karisiyor. Onda kararsızım. Birde bu siteden aldigim alisveriste vergi odemem gerekiyor mu ? Yurtdisi urunlerine vergi gelmisti . Aliexpresste filan vardi bu olay .

RK 61'i satın al seçeneğine tıkladığımda 3 dolar indirim kuponuyla birlikte 357.58 TL oluyor. Ek olarak vergi alıp alınmadığını bilmiyorum. İzlediğim sponsorlu videolarda vergi alınmadığını söylüyorlardı. Fakat kesin bir şey söyleyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…