400 TL sinyal güçlendirici önerisi

eraydD

Decapat
Daha fazla  
2 katlı evde oturuyorum modem alt katta üst katta iken bağlantıda sıkıntı çekiyorum. Sinyali nasıl güçlendirebilirim? Almamı önereceğiniz sinyal güçlendirici var ise yazarsanız sevinirim.
Bütçe - 400.

Bu sanırım senin attığından daha ucuz ve daha iyi. Fakat modem aşağı katta olduğu için sinyal güçlendirici ile sorunsuz bağlantı sağlayabilir miyim?

Ben kullanıp verim aldığım bir güçlendiriciyi önerdim. Dual band olması, 750 mbps gücünde olması olumlu özellikler. İleride olursa veya şimdi varsa fiber/5ghz vdsl gibi internetlerle uyumlu bir model benim attığım. Sizin söylediğiniz ise değil.

Anladım sen ne kadar uzaklıkta kaç Mbps kayıp yaşıyorsun bu sinyal güçlendirici ile
Bu arada VDSL Modem kullanıyorum

Anladım sen ne kadar uzaklıkta kaç Mbps kayıp yaşıyorsun bu sinyal güçlendirici ile
Dubleksin alt katında modem, yukarıda bilgisayar. Yaklaşık 10-15 metredir. Kayıp yaşamıyorum. Ayrıca üzerinde ethernet çıkışı var. Direkt kablo ile de bağlanabilir.

Dubleksin alt katında modem, yukarıda bilgisayar. Yaklaşık 10-15 metredir. Kayıp yaşamıyorum. Ayrıca üzerinde Ethernet çıkışı var. Direkt kablo ile de bağlanabilir.

Anladım benim de alt katında modem üst katında bilgisayar yaklaşık 15m. Fakat bilgisayarım çocuk odasında modem ise salonda onunda arasında bir 15-20M vardır. Verimli kullanabilir miyim sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…