Merhaba, bütçem 400 TL. Genelde Anker Soundcore Life Q10 kulaklık önerilmiş. Sporda şarkı dinlemek için almak istiyorum ama sporda o kullanılmaz dediler. Sizce sporda kullanılır mı ya da başka önerir misiniz?
Asus TUF Gaming H5 Lite Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba, bütçem 400 TL. Genelde Anker Soundcore Life Q10 kulaklık önerilmiş. Sporda şarkı dinlemek için almak istiyorum ama sporda o kullanılmaz dediler. Sizce sporda kullanılır mı ya da başka önerir misiniz?
QCY T9S TWS Kablosuz Sport Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sakın spor sırasında kulaklarınızı tıkamayın. Kulaklı normal şartlarda zaten zararlı bir şey. Bir de bunu spor ile bir arada yaparsanız çok daha kötü. Zararları saymakla bitmez ama kısaca şöyle diyeyim. Yaptığınız şey spor olmaz.
Sakın spor sırasında kulaklarınızı tıkamayın. Kulaklı normal şartlarda zaten zararlı bir şey. Bir de bunu spor ile bir arada yaparsanız çok daha kötü. Zararları saymakla bitmez ama kısaca şöyle diyeyim. Yaptığınız şey spor olmaz.
Hocam sırf meraktan soracağım. Kulaklık hadi bir yerde zararlı diyelim sporu bu kadar tehlikeye atacak neyi var açıklar mısınız? Hayatımın yarısı spor salonlarında yarısı da dövüş sporlarında geçti her zaman aktif kullandım. Bende olmadı başkasında olmaz olayında değilim yanlış anlaşılmak istemem lakin bunun zararları nedir hem onu açıklarsan hem de kanıtlanmış bir şey sunarsan okumak dinlemek isterim.