400 TL SSD önerisi

Sanchezzzz

Hectopat
Abra A5 V9.2:
  • i7 7700 HQ
  • 1050Tİ 4 GB
  • 8 GB DDR4 Bellek
  • 1 TB Barracuda HDD
  • IPS Panel
  • Windows 10
300 - 400 ₺ arası bir M2 SSD önerir misiniz bana? Teşekkürler. @BilgisayarKurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün Ortalama okuma yazma değerlerine sahip. Nanokatalogda daha ucuza var ama şikayetler oldu birkaç tane o yüzden en güvenilir adresi verdim size.

WD HDD alanında gösterdiği başarıyı malesef SSD alanında gösteremiyor.
WD green serisinde yazma hızından bir sürü şikayetçi var. Ayrıca ürettiği M.2 SSD malesef SATA SSD hızında. Yukarıdaki yorumlara katılıyorum samsung bu sektörde parasını hak eden önde markalardan.

Bir keresinde Samsung EVO 750 120GB SSD aldım ağzım yandı. 8 aylık olan ürünün sağlık değeri %88' düşmüştü ve düşmeye devam ediyordu. Servise göndermeme rağmen bir şey olmamış gibi ürünü bana tekrar geri gönderdiler bende iade alınana kadar ürünü servise gönderdim en sonunda 3. de ürünü iade aldılar. Çevremde de 4 tane Samsung SSD kullanan arkadaşlarım vardı 2'sinde de sağlık düşüşü sorunu vardı. SSD konusunda Corsair ve Kingston markalı SSD'ler.

Dizüstü için neden 2.5 inç SSD öneriyorsunuz M.2 portu varken. Boşuna HDD yuvasını kapatacaksınız. Bu arada önerim bütçeyi biraz daha arttırıp 240 GB iyi marka SSD almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…