Kaliteli bir termal macun arıyorum. Ayrıca daha önce hiç değiştirmedim. Bu iş kolay mı yoksa profesyonel birisinden yardım mı almalıyım? Fiyat konusunda 400 TL bandında olabilir.
hocam çok rahat yaparsınız ama sakın sürdükden sonra lak diye soğutucuyu kapamayın önce bi tamperli camla bastırın bide dökme şekliniz etki ediyo zikzak çizerek dökün
Hocam hatırladığım kadarıyle biri %25 biri %35'di MX6 daha iyi MX4 fiyat performans aşırı bir şey değişmiyor
hocam çok rahat yaparsınız ama sakın sürdükden sonra lak diye soğutucuyu kapamayın önce bi tamperli camla bastırın bide dökme şekliniz etki ediyo zikzak çizerek dökün
Hocam hatırladığım kadarıyle biri %25 biri %35'di MX6 daha iyi MX4 fiyat performans aşırı bir şey değişmiyor
Hocam çoğu termal macunun yanında sürmeye yardımcı aletler çıkıyo benim tamperli camd ediğim şeyin sert plastik hali çıkmıştı benim adlığımda onuda kullanabilirsiniz