E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 30 Eylül 2022 #21 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hem hafif değil, hem de iyi.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hem hafif değil, hem de iyi.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Eylül 2022 #22 erme dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hem hafif değil, hem de iyi. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle bu alınmalı aklımdaydı önermeyi unutmuşum.
erme dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hem hafif değil, hem de iyi. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle bu alınmalı aklımdaydı önermeyi unutmuşum.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 30 Eylül 2022 #23 theumtkyd dedi: Evet kesinlikle bu alınmalı aklımdaydı önermeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... O zaman bunlardan hangisini seçmem daha doğru olur hocam?
theumtkyd dedi: Evet kesinlikle bu alınmalı aklımdaydı önermeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... O zaman bunlardan hangisini seçmem daha doğru olur hocam?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 30 Eylül 2022 #24 555108 dedi: O zaman bunlardan hangisini seçmem daha doğru olur hocam? Genişletmek için tıkla... Ağır olmasını istiyorsanız Aorus M5 alınabilir. Yoksa Sabre Pro Camphion.
555108 dedi: O zaman bunlardan hangisini seçmem daha doğru olur hocam? Genişletmek için tıkla... Ağır olmasını istiyorsanız Aorus M5 alınabilir. Yoksa Sabre Pro Camphion.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 30 Eylül 2022 #25 erme dedi: Ağır olmasını istiyorsanız Aorus M5 alınabilir. Yoksa Sabre Pro Camphion. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.
erme dedi: Ağır olmasını istiyorsanız Aorus M5 alınabilir. Yoksa Sabre Pro Camphion. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Eylül 2022 #26 555108 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim elim küçük dolayısıyla viper mini seçeceğim şahsen. Elim büyük olsaydı gigabyte Aorus M5 alırdım.
555108 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim elim küçük dolayısıyla viper mini seçeceğim şahsen. Elim büyük olsaydı gigabyte Aorus M5 alırdım.