400 TL VDSL2 modem tavsiyesi

onuracrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Modem değiştirmeyi düşünüyorum nedeni internete hız kesintileri olması. 35Mbps pakete sahibim 32Mbps alıyorum. Ama oyun esnasında, internette dolaşırken ve PC açılırken internet hızı epey düşüyor. 0.556Mbps gibi bir değere düşüyor fakat upload veya gecikme değişmiyor sadece hız düşüyor. Modemi kapatıp açınca düzeliyor fakat 1 saat bazen 5-6 saat sonra tekrar hız düşüyor TürkNet ile görüştüm hattınızı kontrol ettik. Bir sorun yok dediler. Modemde sorun olabilir dediler.

Şu an kullandığım modem: ASUS DSL-n16.
Wi-Fi bağlanan cihaz sayısı toplam 4.
Uzun süreli Online oyun birisiyim.

Dayanaklı modem önerebilir misiniz?

Bütçe: 400 TL.

Bütçeyi biraz daha arttırıp Keenetic Extra DSL ya da ASUS DSL AC51 alınabilir. Zaten 400 lira altı modemler yine ASUS DSL N16 gibi modemler olacaktır.

Keenetic extra DSL öneririm kendim de kullanmaktayım.
link atabilir misiniz bir çok yerde ismini gördüm fakat google dan baktığımda router modem olarak buldum sadece modemini bulamadım

link atabilir misiniz bir çok yerde ismini gördüm fakat google dan baktığımda router modem olarak buldum sadece modemini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…