400 TL'ye 128 GB mikro SD kart önerisi

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, en az 1-2 yıl bozulmayacak bir kart lazım. Telefonum Huawei P20 Lite 64 GB yerim yetmiyor artık o yüzden 128 GB mikro SD kart almak istedim bütçe ortalama 400 TL daha az olursa daha iyi olur. Yavaşlama vb. yapmaması lazım uygulamaya, oyun vb. atmak için kullanacağım.

Konuyu açtıktan sonra bunu buldum sizce nasıl ?

Bir de yanına bilgisayara takmak için okuyucu önerebilir misiniz ? Bilgisayardan dosya atmak için de kullanabilirim.

Attiğiniz alınır hocam.

Merhaba. Aynı kartın 512'liğini kullanıyorum ama sadece medya depolamak için. Oyun yüklenirse nasıl çalışır bilemiyorum, yaklaşık 20mb yazma hızı var. Kart okuyucu olarak kullandığım ürün biraz pahalı ama yazayım. Başka öneriler de bekleyebilirsiniz .

Attiğiniz alınır hocam.
orijinal midir ve oyunda vb. nasıl olur okuma-yazma hızı üzer mi ?

Fiyatı yazmıyor fiyat ne kadar ? 150TL'ye kadar bütçem var onun için ama daha ucuz bişey olursa daha iyi olur ayda 1 falan takarım en fazla çalışsa yeter.

Fiyatı 250 lira maalesef. Başka öneremiyorum çünkü deneyip memnun kaldığım tek bu var. Riske girip ucuzlardan denemek size kalmış.

Tamamdır teşekkürler çok lazım bişey olmadığı için sonraya bırakayım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…