400 TL'ye 2.El akustik gitar

Arkadaşlar sıfır akustik gitar alacaktım. Bir de 2.El piyasasına bakayım dedim, 400 TL'ye buldum. Yanında pena, yedek tel ve akort düdüğü bile verecek. Bana sıfıra göre fazla ucuz gibi geldi. Sizce bir dolandırma mevzusu söz konusu olabilir mi? Sesini atmasını istedim. Attı, çok hoş geldi. Gitar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bu arada sadece sesi güzel geldi.

Markaya ve modele göre emsallerinden çok daha ucuzsa dikkatli olmak lazım, klavyede bir çatlama varsa zaman içersinide akort tutmaz hale geliyor. Bunu önlemek için boyayıp cila atabiliyorlar. En iyisi deneyecek bir ortamda test ettikten sonra almak. Akort ettikten sonra biraz çalın, sonra tekrar kontrol edin. Sıkıntı varsa akort kayar zaten.

Markaya ve modele göre emsallerinden çok daha ucuzsa dikkatli olmak lazım, klavyede bir çatlama varsa zaman içersinide akort tutmaz hale geliyor. Bunu önlemek için boyayıp cila atabiliyorlar. En iyisi deneyecek bir ortamda test ettikten sonra almak. Akort ettikten sonra biraz çalın, sonra tekrar kontrol edin. Sıkıntı varsa akort kayar zaten.
Hocam İnternetten sıfır fiyatına baktım 550tlymiş aslında o kadar baktım ama hep 750tllik felan çıkıyordu. Neyse sanırım bir dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum 150 TL fark var sıfırıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı