FPS oyunlar oynamak için gecikmesi az DPI ayarı olan beni üzmeyecek 400TL bandında fare önerirseniz sevinirim. Uzunluk 12-13cm gibi olursa benim için daha iyi olur.
En ucuz Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 598,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 598,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sensör olarak aynı ama kalite olarak Corsair'i öne koyarım açıkçası. Aktif olarak da kullanıyorum, performans olarak çok beğendiğim bir fare. Işıklandırması umurumda değil ama ilgilisi için o da gayet iyi. Yazılımı da kullanışlı. SS Prime da kullanıyorum ama sessizliğinden dolayı Harpoon daha çok işime geliyor
Farede yaşadığım tek sorun, sol yandaki plastik kısmı parmağımı çok fazla koymamdan dolayı aşındı.