400 TL'ye gamepad önerisi

Fyuhh

Hectopat
Hem ben hem kardeşim gamepad kullanmak istiyoruz. Bütçemiz Max: 400TL.

Bilgisayarda Wireless'ya da Bluetooth yok keşke olsa Wireless bende oynamak isterim.

Yaklaşık forumlarda 10-20 sayfa gamepad okudum herkes ekle şunu al Temu'dan şunu al aliexpressten diyor. Bütçem olsa bende alırım orijinal 9.nesil Xbox, Monster, GameSir Nova Lite, 8BitDo, fantech shooter.

Ama para yok.

Aklımda olan model en ucuz Xbox 360 kolu, kardeşim genellikle PS3 oyunları oynuyor emulatörden vs. bende NFS gibi yarış oyunları RDR indirdim onu oynayacagım.
XBOX 360 KOLU
Ya da.
Torima x360 kolu
Ya da.
Anunnaki Xbox 360 kolu
Başlangıç olarak kullanılabilir mi?

Xbox 360 kolu bende var ve memnunum. Fakat paranızı biriktirip biraz daha iyi bir kol alabilirsiniz. Ancak biriktiremem diyorsanız, benim önerim Xbox almak. Yine de diğer arkadaşların önerilerini de dinleyin.

Xbox 360 kolu bende var ve memnunum. Fakat paranızı biriktirip biraz daha iyi bir kol alabilirsiniz. Ancak biriktiremem diyorsanız, benim önerim Xbox almak. Yine de diğer arkadaşların önerilerini de dinleyin.

İnanın bütçem olsa ya da bir gelirim olsa üstüne ekler daha iyisini alırım.
Hem biriktirip iyi bir şey alsam kasamda ne Wireless var ne Bluetooth alsam extra alıcı almam gerekir.

diğer arkadaşların yorumlarını beklicem

Xbox 360 kolu hocam kesinlikle.

Logitech F310 Gamepad USB 270 tl daha çıkarsa çok güzel olur.

Adam çıkamıyorum param yok diye ısrarla yazmasına rağmen neden hala şunu al bunu al diye diretiyorsunuz?
Adam'ın o yazdığı tüm kollar 1000+tl, benim yazdığım bütçesinden sadece 270 tl daha fazla, direttiğimi kim söyledi ayrıca?
Xbox konsolu daha ucuz olmasına rağmen atılan F310'dan daha iyidir benim gözümde. Gerek ergonomi olarak, gerek duruş olarak kesinlikle alınır. Replika olduğunu bilin ama.
Senin gözünde f310'dan daha iyi olabilir, ergonomiside belki biraz daha iyidir, ama f310'un o kollardan parça olarak daha kaliteli olduğu kesin.

Adam çıkamıyorum param yok diye ısrarla yazmasına rağmen neden hala şunu al bunu al diye diretiyorsunuz?
Dostum adamın bu öneriyi yapması çok mantıklı, önerdiği kol ömürlük bir kol. Alacak dostumuz bir hafta bekleyip hem ömürlük hem de kaliteli bir şey almış olacak.

Ben de Logitech F310 öneriyorum. Biraz daha bekleyip F310 alabilirsin dostum. Diyorsan ki hızlı almam gerek sarı sitede ikinci el temiz 400-500 TL bandına bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…