Sanırım fingertip grip olarak kullanıyorum. Bana uygun mudur acaba? Sensörü iyi midir bilgi verir misinizAz daha çıkıp,
Alınabilir.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sensör yeterli. Eliniz büyük olsaydı, Sabre pro önerirdim. Eliniz küçük ise viper mini size gayet güzel olur. İndirim var sanırım, 550 civarına çıkmadan almakta fayda var.Sanırım fingertip grip olarak kullanıyorum. Bana uygun mudur acaba? Sensörü iyi midir bilgi verir misiniz
Sensör yeterli. Eliniz büyük olsaydı, sabre Pro önerirdim. Eliniz küçük ise Viper Mini size gayet güzel olur. İndirim var sanırım, 550 civarına çıkmadan almakta fayda var.
400 TL'ye kadar bütçem var.
Daha çok CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
Bu fiyata alınacak en güzel mouse rica ediyorum sizden. Elim küçük bu arada.
Değerli cevaplarınız için teşekkürler.
Logitech g102 düşünebilirsin aktif olarak kullanıyorum çok rahat bir mouse elim küçük benimde gayet iyi performans alıyorum.400 TL'ye kadar bütçem var.
Daha çok CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
Bu fiyata alınacak en güzel mouse rica ediyorum sizden. Elim küçük bu arada.
Değerli cevaplarınız için teşekkürler.
Kötü bir ürün. Gerek yapısı gerekse sensörü.Logitech g102 düşünebilirsin aktif olarak kullanıyorum çok rahat bir mouse elim küçük benimde gayet iyi performans alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.