400 TL'ye gaming mouse tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meltfire

Megapat
Daha fazla  
400 TL'ye en iyi mause hangisidir? (Ağırlıklı olarak fps oynuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şekle göre mouse alıyorsan problem yok. İkiside gayet iyi. İkiside fps mousesi. Hoşuna gideni alabilirsin.

Elin ufaksa Razer Deathadder ile problem yaşarsın. Kliklerinin de pek sağlam olduğunu söyleyemeyeceğim. O kadar yüksek paralar vereceğim bir oyun! mouse' unu rahatça kullanmak isterim. Bana kalırsa Razerdan uzak dur. Zowie marka mouseları araştır, bulabilirsen, elin ufaksa EC2 senin için biçilmiş kaftan olur. 3 senedir sağolsun EC1' im tık demedi. Bulamazsan Rival ya da Kinzu V3' e yönel. Tecrübemle sabit, seni üzmeyecektir.

Razer Deathadder Chroma'dan şaşma. Fakat ben aldığımda fiyatı o kadar yüksek değildi. 100 TL fazla. Alabilirsen yurt dışından veya Amazon'dan al.

Eğer fps için alacaksan SteelSeries ve Zowie markalarından şaşma. Tavsiyem SteelSeries Rival veya Zowie ec2Va

Konu kapatılabilir. Steel series rival aldım.

Hayırlı olsun bende Rival almayı planlıyorum da acaba kullanıcı deneyimlerinizi ve ufakta bir inceleme yapmanızı rica edebilir miyim ?
PC tamirde. Daha kullanamadım tam olarak ama arkadaşın PC'de biraz denedim. Oyunlarda silahı tutuyormuşum gibi bi his veriyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı