400 TL'ye GTX 750 Ti mı H81 anakart ve G3258 işlemci mi almalıyım?

WarriorTR

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Athlon II X2 255 işlemci ve HD5670 ekran kartım var. Elimde 400 TL var. H81M P33 anakart + g3258 işlemci mi almam performans artışı gösterir yoksa GTX 750ti. BF3, ARMA2-3, EU4 gibi oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi oyunlarda belirgin bir fps artışı gösterir?

Yeni sistem toplaman daha iyi olur çünkü şimdiki sistemle GTX 750Ti taksan alacağın performans farkı çok aşırı olmayacak. Ayrıca alıp taktığında anakartın yongasetinden dolayı ekran kartını görmeme gibi bir sorunla belki karşılaşabilirsin. Önce sistemi yenileyip sonra ekran kartını değiştirmek daha mantıklı çünkü şu anda kullandığın Athlon işlemcide 410 milyon transistör var, G3258 de ise 1milyar 400 milyon yani 1 milyar daha fazla transistör sayesinde işlemler daha hızlı, çabuk gerçekleşir. İkincisi yeni alacağın anakartta olan değişiklikler, yenilikler sayesinde şu anda aldığın ekran kartından daha iyi sonuçlar elde edersin. Bir GTX 750Ti performansı vermez elbette ama şu anda oyunları hangi derecede oynuyorsan şu andaki durumdan bir üst kadame üstünde oyunları oynayacağını düşünüyorum.

Böyle bir yanıt bekliyordum teşekkür ederim ilginiz ve zamanınız için. O zaman G3258 vs H81M P33 ile gider yaza da ekran kartını takarım. İyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…