XSOn Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #11 Sınırımı biraz daha aşabilirim açıkcası. O zaman Arctic Duo mu yoksa ID cooling mi almalıyım sizce?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.759 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #12 XSOn dedi: Sınırımı biraz daha aşabilirim açıkcası. O zaman Arctic Duo mu yoksa ID cooling mi almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... SE-234. İncelemesine bakabilirsin. ID-Cooling SE 234 ARGB Review ID-Cooling continues its entry-level air cooler dominance with the SE 234 ARGB. This single-tower design is offset for maximum memory compatibility and delivers remarkably good performance along with an attractive design. www.techpowerup.com
XSOn dedi: Sınırımı biraz daha aşabilirim açıkcası. O zaman Arctic Duo mu yoksa ID cooling mi almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... SE-234. İncelemesine bakabilirsin. ID-Cooling SE 234 ARGB Review ID-Cooling continues its entry-level air cooler dominance with the SE 234 ARGB. This single-tower design is offset for maximum memory compatibility and delivers remarkably good performance along with an attractive design. www.techpowerup.com
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Şubat 2021 #13 Kesnlike ID cooling almalısın dostum.
XSOn Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #14 Kuzeyyyyyys dedi: Kesnlike ID cooling almalısın dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım ARGB desteği yok anakartımda bu işi nasıl halledebilirim pekala?
Kuzeyyyyyys dedi: Kesnlike ID cooling almalısın dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım ARGB desteği yok anakartımda bu işi nasıl halledebilirim pekala?
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Şubat 2021 #15 XSOn dedi: Hocam sanırım ARGB desteği yok anakartımda bu işi nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam birkaç yere baktıktan sonra gayet iyi bir tane daha buldum https://www.hepsiburada.com/xigmate...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.90.8 ID cooling ya da bunu alman lazım RGB desteği olmayan konusunda bir bilgim yok konu açabilirsin.
XSOn dedi: Hocam sanırım ARGB desteği yok anakartımda bu işi nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam birkaç yere baktıktan sonra gayet iyi bir tane daha buldum https://www.hepsiburada.com/xigmate...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.90.8 ID cooling ya da bunu alman lazım RGB desteği olmayan konusunda bir bilgim yok konu açabilirsin.
XSOn Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #16 Kuzeyyyyyys dedi: Hocam birkaç yere baktıktan sonra gayet iyi bir tane daha buldum https://www.hepsiburada.com/xigmatek-windpower-wp-1264-en42371-intel-amd-120-mm-at120-rainbow-pwm-fan-fan-cpu-sogutucu-p-HBV00000UULWF?magaza=Teknodükkanım+&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.90.8 ID cooling ya da bunu alman lazım RGB desteği olmayan konusunda bir bilgim yok konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürüne daha önce bakmıştım haberim var ama sanırım ID cooling alacağım.
Kuzeyyyyyys dedi: Hocam birkaç yere baktıktan sonra gayet iyi bir tane daha buldum https://www.hepsiburada.com/xigmatek-windpower-wp-1264-en42371-intel-amd-120-mm-at120-rainbow-pwm-fan-fan-cpu-sogutucu-p-HBV00000UULWF?magaza=Teknodükkanım+&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.90.8 ID cooling ya da bunu alman lazım RGB desteği olmayan konusunda bir bilgim yok konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürüne daha önce bakmıştım haberim var ama sanırım ID cooling alacağım.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Şubat 2021 #17 XSOn dedi: Hocam bu ürüne daha önce bakmıştım haberim var ama sanırım ID cooling alacağım. Genişletmek için tıkla... tamamdır RGB hakkında dediğim gibi bilgim yok.
XSOn dedi: Hocam bu ürüne daha önce bakmıştım haberim var ama sanırım ID cooling alacağım. Genişletmek için tıkla... tamamdır RGB hakkında dediğim gibi bilgim yok.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 9 Şubat 2021 #18 RGB'yi kontrol edemezsin, kendi kendine yanar diye hatrlıyorum. Kasan nedir?
XSOn Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #19 246941 dedi: RGB'yi kontrol edemezsin, kendi kendine yanar diye hatrlıyorum. Kasan nedir? Genişletmek için tıkla... MSI MAG Forge 101m.
246941 dedi: RGB'yi kontrol edemezsin, kendi kendine yanar diye hatrlıyorum. Kasan nedir? Genişletmek için tıkla... MSI MAG Forge 101m.