EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2018 #11 FalconPolat dedi: Hala neden R7 250X önerilmiş yukarıda gerçekten çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Önerilmesini geçtim kart stokta yok bile Ne dikkatsiz insanlar varmış arkadaş Seakills dedi: Fotoğraflarda iyi gözüküyor akşam üstü gibi almaya gideceğim. Her ihtimale karşı 2 kişi gitmek mantıklı. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın
FalconPolat dedi: Hala neden R7 250X önerilmiş yukarıda gerçekten çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Önerilmesini geçtim kart stokta yok bile Ne dikkatsiz insanlar varmış arkadaş Seakills dedi: Fotoğraflarda iyi gözüküyor akşam üstü gibi almaya gideceğim. Her ihtimale karşı 2 kişi gitmek mantıklı. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın
Seakills Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 904 Çözümler 1 15 Temmuz 2018 #12 EvieFrye dedi: Önerilmesini geçtim kart stokta yok bile Ne dikkatsiz insanlar varmış arkadaş Şimdiden hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Cevap yazan tüm arkadaşlara da teşekkürler.
EvieFrye dedi: Önerilmesini geçtim kart stokta yok bile Ne dikkatsiz insanlar varmış arkadaş Şimdiden hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Cevap yazan tüm arkadaşlara da teşekkürler.
ByEmjan Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 106 21 Temmuz 2018 #13 Vay be ikinci el 400 tl zamanında kuzenim sıfıra almıştı o fiyata.