Sanırım bu bütçede kompakt boyutta olan, RGB ışığı fiyatına göre fena olmayan %60 TKL klavyeler var. Amazon'da satılıyorlar, onlara göz attınız mı hiç?
Kompakt, yani küçük olsa daha iyi olur.
361 TL'ye alınır mı? Yeni kullanıcı için 50 TL kodu varmış. Mavi switch olması sıkıntı olur mu bilmiyorum. Önceden kullandım kulak kanattı biraz.GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.052,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hem geç geliyor hem de bazıları tuşlar 1 haftaya gitti yazmış. Öyle çıkar falan uğraşmak istemem. Elimdeki klavyeyi satacağım 2-3 güne. 20-30 beklemem gerekecek. Kim öyle kim kala
Bu fiyatta red switch zor, ya membran ya da blue bulunur.-
361 TL'ye alınır mı? Yeni kullanıcı için 50 TL kodu varmış. Mavi switch olması sıkıntı olur mu bilmiyorum. Önceden kullandım kulak kanattı biraz.
Geç mi geliyor?
Kendim ayın 2'sinde sipariş verdim ayın 10'unda elime ulaştı. 11 gündür kullanıyorum daha tuşlar gitmedi.
%60 Kablolu RGB Oyun Klavyesi, 61 Tuşlu 11 Renk RGB Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Kompakt, ABS Kayan Tuş Kapağı, Tam Gölgelenme Önleyici Tuşlar, PC Bilgisayar için USB Ofis/Oyun Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
%60 Kablolu RGB Oyun Klavyesi, 61 Tuşlu 11 Renk RGB Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Kompakt, ABS Kayan Tuş Kapağı, Tam Gölgelenme Önleyici Tuşlar, PC Bilgisayar için USB Ofis/Oyun Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Membranda sıkıntı olmaz hocam. Yıllardır membran membran sıktı galiba biraz beni. Nasıl ürün güzel mi?