M Mopat Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 376 1 Ekim 2020 #1 Merhaba. Yakın bir arkadaşım 400 TL'ye kadar hem uzaktan ders hem de oyun için mikrofonu güzel bir kulaklık istiyor. Ben Corsair HS35 modelini önerdim. Sizce bu bütçeye başka hangi model mikrofonu güzel oyuncu kulaklığı alınabilir?
Merhaba. Yakın bir arkadaşım 400 TL'ye kadar hem uzaktan ders hem de oyun için mikrofonu güzel bir kulaklık istiyor. Ben Corsair HS35 modelini önerdim. Sizce bu bütçeye başka hangi model mikrofonu güzel oyuncu kulaklığı alınabilir?
witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 1 Ekim 2020 #2 Ben de senin önerdiğini önerirdim güzel bir kulaklıktır rakiplerine karşı.
M Mopat Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 376 1 Ekim 2020 #3 witlaus dedi: Ben de senin önerdiğini önerirdim güzel bir kulaklıktır rakiplerine karşı. Genişletmek için tıkla... Memnun musun peki kardeşim. Genel anlamda performansı nasıl?
witlaus dedi: Ben de senin önerdiğini önerirdim güzel bir kulaklıktır rakiplerine karşı. Genişletmek için tıkla... Memnun musun peki kardeşim. Genel anlamda performansı nasıl?
witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 1 Ekim 2020 #4 Memnunum indirimlerde 420TL'ye bulmuştum kullandım tavsiye ederim.
M Mopat Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 376 1 Ekim 2020 #5 witlaus dedi: Memnunum indirimlerde 420TL'ye bulmuştum kullandım tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben bir daha araştırayım nihai sonuca varırsam HS35 en mantıklısı.
witlaus dedi: Memnunum indirimlerde 420TL'ye bulmuştum kullandım tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben bir daha araştırayım nihai sonuca varırsam HS35 en mantıklısı.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #6 Mopat dedi: Tamamdır ben bir daha araştırayım nihai sonuca varırsam HS35 en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... En önem verdiğiniz özellik mikrofon ise Rampage Drop Plus bakabilirsin. Değilse HS35 iyi bir seçim.
Mopat dedi: Tamamdır ben bir daha araştırayım nihai sonuca varırsam HS35 en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... En önem verdiğiniz özellik mikrofon ise Rampage Drop Plus bakabilirsin. Değilse HS35 iyi bir seçim.
M Mopat Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 376 1 Ekim 2020 #7 enonertetanem dedi: En önem verdiğiniz özellik mikrofon ise Rampage Drop Plus bakabilirsin. Değilse HS35 iyi bir seçim. Genişletmek için tıkla... Rampage Gamepower v.b markalara asla yanaşmam. HS35 aldı arkadaşım.
enonertetanem dedi: En önem verdiğiniz özellik mikrofon ise Rampage Drop Plus bakabilirsin. Değilse HS35 iyi bir seçim. Genişletmek için tıkla... Rampage Gamepower v.b markalara asla yanaşmam. HS35 aldı arkadaşım.