400 TL'ye kadar mouse önerisi

winnerking

Decapat
Daha fazla  
Mouse almak istiyorum, 300-400 liraya mouse öneriniz nelerdir?

O fiyatlarda geçenlerde çok aradım düzgün bir şey bulamadım ben hocam. 100 ekleyip V2 mini gibi düzgün bir şey alabilirsiniz.

(550 olmuş)

O fiyatlarda geçenlerde çok aradım düzgün bir şey bulamadım ben hocam. 100 ekleyip V2 mini gibi düzgün bir şey alabilirsiniz.

(550 olmuş)

Hocam 185'im ben elim mini için tam olur mu bilemiyorum Rampage mousler vardı o fiyat bandında onlar nasıl sizce alınır mı? (kalitelerinden çok anlamıyorum marka tanıdık diye soruyorum)

Hocam 185'im ben elim mini için tam olur mu bilemiyorum Rampage mousler vardı o fiyat bandında onlar nasıl sizce alınır mı? (kalitelerinden çok anlamıyorum marka tanıdık diye soruyorum)
Rampage hiç bulaşmayın hocam. Dpilari çok düşük sensörleri çöp ve ömürleri kısa. Arkadaşın attığı g102 de kotu sayılmaz.

G203 Lightsync’dan Deathadder V2 Mini’ye geçtim ve resmen ben ne kullanıyormuşum dedirtti, G203 ile G102 aynı zaten o yüzden önermiyorum. Konu sahibi 100 daha verip Deathadder V2 Mini alabilir zaten G203 ile aynı boyutlar diyebilirim.

Bana disslike atanlara söylüyorum bunu: Ben asla o paranın gram üstüne çıkmasın diyerek attım o fareyi hem de çok daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…