winnerking Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #31 Hyuuga Neji dedi: 500 yıllık sensör, kronik sorunlar ve berbat switch. Tarihi eser kaçakçılığından telefon ederler. 48 IPS sensör. Sence? Genişletmek için tıkla... hocam sizin öneriniz nedir
Hyuuga Neji dedi: 500 yıllık sensör, kronik sorunlar ve berbat switch. Tarihi eser kaçakçılığından telefon ederler. 48 IPS sensör. Sence? Genişletmek için tıkla... hocam sizin öneriniz nedir
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #32 Aykanpower dedi: Lenovo Legion M300S GY51H47350 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Lenovo Lecoo MS130 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Lenovo Lecoo MS109 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bundan sonra atmayacağım kimsenin birbirinin önerisine saygısı yok burada. Genişletmek için tıkla... Atmasan daha iyi. En önemli şey olan insanların parasına saygı duymuyorsun. İnsafsızlıktır. İyi forumlar. winnerking dedi: hocam sizin öneriniz nedir Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttiğim gibi. Bütçe artarsa XPG Slingshot, artmazsa Performax Xotran. XPG alacak kadar artarsa asla üzmez.
Aykanpower dedi: Lenovo Legion M300S GY51H47350 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Lenovo Lecoo MS130 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Lenovo Lecoo MS109 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bundan sonra atmayacağım kimsenin birbirinin önerisine saygısı yok burada. Genişletmek için tıkla... Atmasan daha iyi. En önemli şey olan insanların parasına saygı duymuyorsun. İnsafsızlıktır. İyi forumlar. winnerking dedi: hocam sizin öneriniz nedir Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttiğim gibi. Bütçe artarsa XPG Slingshot, artmazsa Performax Xotran. XPG alacak kadar artarsa asla üzmez.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #33 Hyuuga Neji dedi: En son Rival 3 ve Rampage öneren kişiyle böyle olmuştum. Sıkıntı çıkmaz umarım böyle devam ederse öneriler. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ün neyi kötü ki? 6-7 aydır kullanıyorum gayet iyi bence.
Hyuuga Neji dedi: En son Rival 3 ve Rampage öneren kişiyle böyle olmuştum. Sıkıntı çıkmaz umarım böyle devam ederse öneriler. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ün neyi kötü ki? 6-7 aydır kullanıyorum gayet iyi bence.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #34 Sailaner dedi: Rival 3'ün neyi kötü ki? 6-7 aydır kullanıyorum gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... LOD sorunu var. Click sorunları ve dahası.
Sailaner dedi: Rival 3'ün neyi kötü ki? 6-7 aydır kullanıyorum gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... LOD sorunu var. Click sorunları ve dahası.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #35 Hyuuga Neji dedi: LOD sorunu var. Click sorunları ve dahası. Genişletmek için tıkla... İşte size soruyorum dahası nedir? LOD sorunu nedir? Click sorunuyla karşılaşmadım henüz.
Hyuuga Neji dedi: LOD sorunu var. Click sorunları ve dahası. Genişletmek için tıkla... İşte size soruyorum dahası nedir? LOD sorunu nedir? Click sorunuyla karşılaşmadım henüz.