400 TL'ye kadar mouse önerisi

mami045

Centipat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım. 400 TL civarı oyuncu fareyi önerir misiniz?

400 TL civarında bir oyuncu faresi arıyorsanız, aşağıdaki modelleri inceleyebilirsiniz:

1. Logitech G402 Hyperion Fury FPS: Bu fare, yüksek hızlı FPS oyunları için tasarlanmıştır. 8 programlanabilir düğmesi ve yüksek hızlı izleme özelliği ile dikkat çeker.
  2. SteelSeries Rival 3: Bu model, dayanıklılığı ve rahatlığı ile bilinir. Ayrıca, tamamen özelleştirilebilir RGB aydınlatması da bulunmaktadır.
  3. Razer DeathAdder Essential: Bu fare, ergonomik tasarımı ve yüksek hassasiyeti ile tanınır. 5 Hyperesponse düğmesi bulunur.
Bu modellerin fiyatları yerel satıcılara ve mevcut indirimlere bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, satın almadan önce fiyatları kontrol etmenizi öneririm.

Teşekkür ederim ama 3'ü de 700 tl küsüratlı

Teşekkür ederim ama 3'ü de 700 tl küsüratlı
400 küsür ise bende alıyım diye baktım hepsi 700 civarında. Marka olarak logitech öneririm hocam. g300 ve g400 kullandım. g400 bozulursa g402 alırım büyük ihtimal.

Bu fiyatta daha iyi alternatif var mıdır bilmiyorum. Ara sıra SteelSeries Prime bu fiyatlara düşebiliyor ama şu an 570 lira civarında.

ChatGPT yazısı direkt bu. Üçü de alınmaz. En rezaleti Essential, hepsi de zaten bütçeyi aşıyor. Teknik özelliklerine, sorunlara ve sensörlerin IPS ve G hızları konusundaki testlerine gireceksek bu konu öneri konusu olmaktan çıkar.

Yeni bilgisayar aldım. 400 TL civarı oyuncu fareyi önerir misiniz?
Lenovo Legion M300s alın bu fiyata.
ASUS TUF M3 Aura Sync olabilir.
Sensörü giriş seviyesi bile sayılamayacak model. Ani dönmelerde sorun yaratıyor o fare.

Rampage smx r44 de olabilir hocam.
Tek kelime anlamıyla berbat. Her şey sensör değil.

400 küsür ise bende alıyım diye baktım hepsi 700 civarında. Marka olarak logitech öneririm hocam. g300 ve g400 kullandım. g400 bozulursa g402 alırım büyük ihtimal.
G300s modeli alınmaz kendisi parasına da bu paraya. Sorunları bol olan fare. Logitech abartılmış markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…