Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var.LED fan hediyeli 500'e anlaştık. Kart bir buçuk yıllık, herhangi bir sorunu yok.
Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var.LED fan hediyeli 500'e anlaştık. Kart bir buçuk yıllık, herhangi bir sorunu yok.
Piyasa normalinin biraz altında evet, normalde bu fiyata Pulse ITX 550'ye de Armor-Dual-Pulse bulunuyor. Bu onlardan bir tık daha iyi.Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var.
Ama para yoksa mantıklı mesela gidip adam rx 560 la mining yapmaz alınabilir onun içinde bazı şüpheli modeller var şahsen tecnopat kullanıcılarının çoğuna güvenirim ben 2 sene içerisinde bende 2.el kart alacağım ve buradan almayı düşünüyorum.İkinci el ekran kartı denildiğinde nedense aklıma hep mining işleri geliyor. O yüzden hiç yanaşmıyorum ve tavsiye etmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.