Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 16 Şubat 2020 #11 fryzen dedi: LED fan hediyeli 500'e anlaştık. Kart bir buçuk yıllık, herhangi bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var.
fryzen dedi: LED fan hediyeli 500'e anlaştık. Kart bir buçuk yıllık, herhangi bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 16 Şubat 2020 #12 Bay Hiçkimse dedi: Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var. Genişletmek için tıkla... Piyasa normalinin biraz altında evet, normalde bu fiyata Pulse ITX 550'ye de Armor-Dual-Pulse bulunuyor. Bu onlardan bir tık daha iyi.
Bay Hiçkimse dedi: Çok uygun fiyata vermişsiniz şahsen tebrik ederim tofaşa 50 bin isteyenler var. Genişletmek için tıkla... Piyasa normalinin biraz altında evet, normalde bu fiyata Pulse ITX 550'ye de Armor-Dual-Pulse bulunuyor. Bu onlardan bir tık daha iyi.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Şubat 2020 #13 İkinci el ekran kartı denildiğinde nedense aklıma hep mining işleri geliyor. O yüzden hiç yanaşmıyorum ve tavsiye etmiyorum.
İkinci el ekran kartı denildiğinde nedense aklıma hep mining işleri geliyor. O yüzden hiç yanaşmıyorum ve tavsiye etmiyorum.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 16 Şubat 2020 #14 detista dedi: İkinci el ekran kartı denildiğinde nedense aklıma hep mining işleri geliyor. O yüzden hiç yanaşmıyorum ve tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama para yoksa mantıklı mesela gidip adam rx 560 la mining yapmaz alınabilir onun içinde bazı şüpheli modeller var şahsen tecnopat kullanıcılarının çoğuna güvenirim ben 2 sene içerisinde bende 2.el kart alacağım ve buradan almayı düşünüyorum.
detista dedi: İkinci el ekran kartı denildiğinde nedense aklıma hep mining işleri geliyor. O yüzden hiç yanaşmıyorum ve tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama para yoksa mantıklı mesela gidip adam rx 560 la mining yapmaz alınabilir onun içinde bazı şüpheli modeller var şahsen tecnopat kullanıcılarının çoğuna güvenirim ben 2 sene içerisinde bende 2.el kart alacağım ve buradan almayı düşünüyorum.