400 TL'ye Mikrofon önerisi

Hasom

Kilopat
Daha fazla  
Selam. Ben 400 TL ve altı mikrofon arıyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kablolu discordda arkadaşlarla konuşmak için
Hangi tip istediğinizi belirtmemişsiniz, yaka mikrofonu önereceğim. Benim de çeşitli yerlerde kullandığım yaka mikrofonu olan "Boya BY-M1" alabilirsiniz. Üzmez kalitesi fiyatına göre mükemmel denilebilir. Kutudan kılıf bile çıkıyor. Ama USB konnektör kullanmadığı için şöyle bir aparat kullanmanız gerekir;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alacağınız mikrofonun illaki YouTube'da incelemesi vardır. Almadan inceleme videolarındaki ses kalitesini dinlemenizi öneririm. Ben kullandığım için yaka mikrofonu önerdim, bilmediğim şeyi öneremem. Video işlerinde de kullanıyorum zaten sadece masa başında değil. Attığınız şekil, koyacak yeriniz var ise sizin için daha iyi olabilir.

rahat bir şekilde behringer c-1u önerebilirim. Eğer ki vokal gibi amaçlarınız varsa, c-1 olanı alın, ''u'' versiyonu daha çok, dc konuşması veya oyun videosu çeken arkadaşlarımız için. c-1 alırsanız ses kartı da almanız gerekecek çalışmaz çalışsada verim alamazsınız o yüzden en iyisi c-1u alın usb girişli ve çok rahat bir şekilde çalışır verim alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…