400 TL'ye mouse önerisi

LorrieNN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770
Meslek
Öğrenci
Torima'nın klavye mouse setini aldım geçen haftalarda. Klavyesinden memnunum ama fareyi her kaldırıp indirdiğimde imleç oynuyor. Sanırım bunun için optik değil lazer almam gerek diye biliyorum. 2 mouse buldum. Lenovo olan normal bir mouse, Inca olan lazer. CS2, Valorant gibi oyunlar oynamıyorum o yüzden aşırı önemli değil mouse. Sadece rahatsız etmesin yeter.

Torima'nın klavye mouse setini aldım geçen haftalarda. Klavyesinden memnunum ama fareyi her kaldırıp indirdiğimde imleç oynuyor. Sanırım bunun için optik değil lazer almam gerek diye biliyorum. 2 mouse buldum. Lenovo olan normal bir mouse, Inca olan lazer. CS2, Valorant gibi oyunlar oynamıyorum o yüzden aşırı önemli değil mouse. Sadece rahatsız etmesin yeter.
500e cikabilirseniz
Section XR1 Kablolu Oyuncu Mouse – 12800 DPI, RGB, 6 Tuş, Ergonomik, Gaming Fare, Siyah

@Mando9098 @Gary Roach Sanderson @wfezilla vallahi hocam tek derdim kullanımı rahatsız etmesin. Kaldırıp indirirken imleç titremesin yeterli. Fazla bütçe vermek istemiyorum.

Tavsiyem eğer zorlamayacaksa attıgım modellerden birini al. Hem kablosuz kullanırsın istersen kabloluda kullanırsın sana bağlı, güncel ve paranın hakkını veren bir ürün alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı