400 TL'ye mouse pad önerisi

Erdem Oğuz

Hectopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
450 liraya geçmeyecek şekilde mouse pad arıyorum. Dikişli, dikişsiz olayı varmış bilmiyorum hangisi daha iyi? Laptopla kullanıyorum çok büyük olmayacak.

Farem; SteelSeries Rival 3 Wireless.

Son düzenleme:

Trendyol'dan abuk subuk markalar almayın aldırmayın 4 yıldır bunun farklı modelini kullanıyorum ekipman değişeceğim zaman değiştirmeyi düşünüyorum yani bu kadar kötü olamazlar ciddi söylüyorum rengi soldu kenarlarında ne kadar dikiş varsa attı ip sarktı kestim mouse artık düzgün kaymıyor.

Xrades mouse pad anlamında iyi bir marka. Kendim de kullanıyorum zaten, kötü olan bir ürünü önermem. Trendyol olarak değerlendirmenizi anlamadım, satıcı gerçekleştirdiği satışı Trendyol üzerinden gerçekleştirebilir. Kalite olarak üstündür Xrades mouse padleri, fiyat/kalite açısından değerlendirmeniz gerekiyor.

Farklı modelini kullanıyorum demişsiniz, Xrades mi o da? Bir de 4 yıl geçmiş yani, bir zahmet eskisin değil mi? İlk alınan bir üründen ilk günkü performansını beklemek saçma. Zamanla aşınır. Mouse padler öyle çok detaylı olarak irdelenecek ürünler de değil.

İki kere değiştirdim, yazmamışım. Aynısından almıştım. Ben önermiyorum, herkesin görüşü farklı.

İki kere değiştirdim, yazmamışım. Aynısından almıştım. Ben önermiyorum, herkesin görüşü farklı.

4 yıldır aynısını kullanıyorum demişsiniz, 4 yılda mı 2 kez değiştirdiniz? Garip. Haydi bir kez aldınız, sıkıntı çıkardı, tekrar neden aynısından aldınız ki? Değişik geldi bana biraz ama her neyse. Herkesin kendi tercihi ve kişisel deneyimleri elbette.

Xrades ile arasında pek fark olacağını sanmam. Bu ürün de iyidir. Aşağıdaki ürünü de tercih edebilirsiniz:

Değil mi, bende öyle diyorum renklerini çok beğenmiştim. İlkini renkleri solduğu için attım, diğerinde dikişler patladı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…