400 TL'ye mouse pad önerisi

sfeyn

Centipat
Daha fazla  
Şu anda mousepadim yok. Aktif olarak FPS oyunları ve MOBA oyunları oynuyorum. Mouse pad önerilerinizi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda mousepadim yok. Aktif olarak FPS oyunları ve MOBA oyunları oynuyorum. Mouse pad önerilerinizi alabilirim.
Masa boyu isterseniz klasse pro kare isterseniz JD450.

Hocam alt tabanının masaya iyi tutunmaması haricinde harika bir mousepad'dir. Speed bir yüzeye sahip ve kumaş değil, membran değişik bir yüzeyi var. Haftada bir katkısız ıslak mediller güzelce silin ve kurusun, ilk günkü gibi oluyor. Ama maalesef alt kaydırmazı ya bu son üretimlerden gerçekten kötü tercih edildi ya da zamanla depoda özelliğini kaybetti. Ben 3 senedir 2.'yi aldım kullanıyorum, diğeri de iş görürdü ve onun kaydırmazı iyiydi ama kardeşime verdim ve bu yeni üretimden aldım ama işte durmuyor masada. Belki de masamda altta da dev birmouespad var. Onun nedeniyle de tam tutunmuyodur. Daha parlak ve pürüzsüz yüzeylerde daha iyi tutunacaktır.

Normalde 1200 TL bandından satılıyordu bu mousepad. Hatta Fnatic markasının da benzer malzemeyle rengarenk ışık hareleri efekti veren bir mousepad modeli de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…