400 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
400 TL
Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
A9 Plus aldım ve öğrendim ki mouse pad seçen bir mousemuş ondan benim mousepadde takılıyor sürekli. Ne önerirsiniz? Speed Control fark etmez ne varsa olur.

70 90 cm falan olmaması önemli çünkü rulo yapıp çantaya sığacak kadar yani 40 30 cm falan olması lazım ama hiç yoksa 70 cm de olabilir. Ayrıca saçma bir soru olacak ama 70 cm alıp ortadan ikiye kesebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Plus aldım ve öğrendim ki mouse pad seçen bir mousemuş ondan benim mousepadde takılıyor sürekli. Ne önerirsiniz? Speed Control fark etmez ne varsa olur.

70 90 cm falan olmaması önemli çünkü rulo yapıp çantaya sığacak kadar yani 40 30 cm falan olması lazım ama hiç yoksa 70 cm de olabilir. Ayrıca saçma bir soru olacak ama 70 cm alıp ortadan ikiye kesebilir miyim?

Mouse pad seçen mouse derken? Driverde lod ayarı varsa 2mm yapıp dener misin?

Mouse pad seçen mouse derken? Driverde lod ayarı varsa 2mm yapıp dener misin?
Her ayarı denedim yine donuyor. Hatta mousepadin ortasını hiç kullanmadığım için ora sağlam kalmış ora donmuyor ama köşeleri donuyor.

JD450 veya xradeslere bakabilirsiniz.
JD450'nin bayağıdır stoğu yok ne zaman geri girer? RGB'lisi var ama RGB diye 800 TL vermeye gerek yok gibi.

Her ayarı denedim yine donuyor. Hatta mousepadin ortasını hiç kullanmadığım için ora sağlam kalmış ora donmuyor ama köşeleri donuyor.

JD450'nin bayağıdır stoğu yok ne zaman geri girer? RGB'lisi var ama RGB diye 800 TL vermeye gerek yok gibi.

Eforsuz kodu ile 475TL'ye gelir. Kargoda bedava, onun dışında Hepsiburada'da urzuva mousepadler var 45X olanlara bakın kuponla 300e falan gelıyordu.

Taban açısından nasıl ve hibrid mi gerçekten?

Bende de var kullanıyorum evet hibrit gibi, ancak taban olarak bazı masalarda bayağı kayıyor mouse pad, benim masamda öyle bir sorunla karşılaşmadım 3mm olduğu içindir muhtemelen.

Eforsuz kodu ile 475TL'ye gelir. Kargoda bedava, onun dışında Hepsiburada'da urzuva mousepadler var 45X olanlara bakın kuponla 300e falan gelıyordu.
@mutlu pide
UluGames Aruw Hybrid Mousepad bakılabilir, kendim de kullanıyorum. Profesyonel düzeyde bir beklentiniz olmasın.

@Michael_Kaiser'in de dediği gibi Xrades modelleri de gayet iyi bu bütçede.
Ulugames iyiymiş rengi de düz gri öyle şekilli şeyler de yok. Başka model yoksa bunu alırım herhalde teşekkürler. Klassepro da öneriliyor çok ama 70 cm o dediğim 2'ye kesme olur mu yoksa kesersem ilerde dikişler falan çözülür mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı