400 TL'ye PC için gamepad önerisi

Mhmtx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar titreşim önemli değil. Kablosuz olması da önemli değil. Brawlhalla, Hollow Knight, Stardew Valley gibi oyunları oynayacağım. Gamepad türü Xbox da olabilir PS de olabilir hiç sıkıntı değil. Beni uzun süre götürecek bir ürün arıyorum. Gecikme olması, tetik hassasiyeti olursa iyi ama olmazsa sorun yok, titreşim dediğim gibi önemli değil ve kablosuz olması da benim için önemsiz. Tamamen F/P bir ürün önerirseniz sevinirim. Marka falan önemli değil uzun süre götürsün yeter ve PC'de oyun oynayacağım. Zaten Monster Clutch gamepad siparişi vereceğim ama böyle değersiz bir gamepad siparişi de vermek istiyorum. Herhangi bir sorun olur ise garanti süresi bekleyene kadar onu kullanırım. Bütçem 400 TL.

Bu bütçede pek seçenek yok. Ben F710 kullanıyorum ondan memnunum.

Hocam o da 670TL onu da alabilirim. Bütçem pek sorun değil 700TL'ye kadar çıkabilirim ancak daha fazlasına çıkmayı pek düşünmüyorum. Tabii ki değecek bir ürün varsa başka. F710 da kronik kopmalar ve pilli olmasından dolayı pek düşünmedim. F310 ile farkları titreşim ve kablosuz olması diye biliyorum. Onun dışında bir farkı var mıdır?

Pek fark olduğunu düşünmüyorum, okumamıştım da. Pil olayında evet haklısınız şarjlı olsa çok güzel olurdu. Ben Logitech'e daha çok güvendim Monster'dan o yüzden aldım. 500 TL'ye aldım bir de 1 hafta önce indirimdeyken.

Şu an 670 olmuş hocam. Neyse eğer diyorsanız ben bir araştırayım tuşları sert de olsa zaten zamanla alışılır bazıları 7 yıl kullandım hâlâ bozulmadı demiş torununa vermeyi nasip ediyor galiba... Ben bir araştırıp fark yoksa F310 alayım hocam teşekkürler.

Bu bütçede pek seçenek yok. Ben F710 kullanıyorum ondan memnunum.
Hocam sormayı unuttum F710 Kablo ile kullanılabiliyor mu? Uzun ömürlü mü?

F710 kablo ile kullanılamıyor. Ama evet uzun ömürlü olduğu aşikâr.

Çoğu kişi F310'un daha iyi olduğunu söylüyor F710 hem ağır hem çekme problemi yaşatabiliyormuş. Tek sıkıntısı titreşim F310'un fiyatı yükselmese ben de alacaktım F310 fiyatı inerse alacağım inmezse GXT 540 alırım artık pek güvenmiyorum ama başka seçenek yok.

Ben daha önce gamepad kullanmadığım için zaten titreşimin ne kadar zevk vereceğini bilmiyorum ondan dolayı umursamadım ve zaten yan gamepad olarak almayı planlıyorum. F710 da kopma problemi olmasa veya kablo ile kullanılsa kesinlikle o ama mademki problemi var F310'dan başka seçenek yok olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…