E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, kulaklığın ses kartı yokmuş. Benim anakartım ise ASUS TUF B450 Plus Gaming. Sizce bu kulaklık alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2022
Arkadaşlar, kulaklığın ses kartı yokmuş. Benim anakartım ise ASUS TUF B450 Plus Gaming. Sizce bu kulaklık alınır mı?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 26 Şubat 2022 #2 Alınır. Tek sıkıntısı ses kartının olmaması. Konforu ve rahatlığı muhteşem.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Alınır. Fiyatına göre rakipsiz.
Zymnax Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 482 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #4 Alınır kesinlikle. En dandik anakartta(msi 2013 laptop) bile verdiği ses çok iyiydi.
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #5 Kap hemen kap.
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 26 Şubat 2022 #6 alınmaz mı hocam. hele ki o fiyata. ben günlerdir düşmesini bekliyorum 2.el mi çekeceksiniz çok uygun fiyatmış
alınmaz mı hocam. hele ki o fiyata. ben günlerdir düşmesini bekliyorum 2.el mi çekeceksiniz çok uygun fiyatmış
E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #7 Xeonayp dedi: Alınır. Tek sıkıntısı ses kartının olmaması. Konforu ve rahatlığı muhteşem.dddi Genişletmek için tıkla... Xeonayp dedi: Alınır. Tek sıkıntısı ses kartının olmaması. Konforu ve rahatlığı muhteşem. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi ses kartı yok. Benim anakartımım ses kartı var mı acaba? Anakartım Asus tuf b450 plus gaming.
Xeonayp dedi: Alınır. Tek sıkıntısı ses kartının olmaması. Konforu ve rahatlığı muhteşem.dddi Genişletmek için tıkla... Xeonayp dedi: Alınır. Tek sıkıntısı ses kartının olmaması. Konforu ve rahatlığı muhteşem. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi ses kartı yok. Benim anakartımım ses kartı var mı acaba? Anakartım Asus tuf b450 plus gaming.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.500 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2022 #8 Alınır. Ergeon dedi: Dediğiniz gibi ses kartı yok. Benim anakartımım ses kartı var mı acaba? Anakartım Asus tuf b450 plus gaming. Genişletmek için tıkla... Evet var.
Alınır. Ergeon dedi: Dediğiniz gibi ses kartı yok. Benim anakartımım ses kartı var mı acaba? Anakartım Asus tuf b450 plus gaming. Genişletmek için tıkla... Evet var.
E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #9 Commanjettere dedi: Alınmaz mı hocam. Hele ki o fiyata. Ben günlerdir düşmesini bekliyorum 2.el mi çekeceksiniz çok uygun fiyatmış Genişletmek için tıkla... Aldım ustam. 2.el değil 0 fiyatı bu şekilde. Rexie dedi: Alınır. Fiyatına göre rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Aldım ustam teşekkür ederim. Beyaz_G dedi: Alınır. Evet var. Genişletmek için tıkla... Ses kasma da + yönü var mıdır peki fn Xivilai dedi: Kap hemen kap. Genişletmek için tıkla... Hemen aldım. Zymnax dedi: Alınır kesinlikle. En dandik anakartta(msi 2013 laptop) bile verdiği ses çok iyiydi. Genişletmek için tıkla... Aldım çok teşekkür ederim. Rexie dedi: Alınır. Fiyatına göre rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Aldım teşekkürler.
Commanjettere dedi: Alınmaz mı hocam. Hele ki o fiyata. Ben günlerdir düşmesini bekliyorum 2.el mi çekeceksiniz çok uygun fiyatmış Genişletmek için tıkla... Aldım ustam. 2.el değil 0 fiyatı bu şekilde. Rexie dedi: Alınır. Fiyatına göre rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Aldım ustam teşekkür ederim. Beyaz_G dedi: Alınır. Evet var. Genişletmek için tıkla... Ses kasma da + yönü var mıdır peki fn Xivilai dedi: Kap hemen kap. Genişletmek için tıkla... Hemen aldım. Zymnax dedi: Alınır kesinlikle. En dandik anakartta(msi 2013 laptop) bile verdiği ses çok iyiydi. Genişletmek için tıkla... Aldım çok teşekkür ederim. Rexie dedi: Alınır. Fiyatına göre rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Aldım teşekkürler.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.500 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2022 #10 Ergeon dedi: Aldım ustam. 2.el değil 0 fiyatı bu şekilde. Aldım ustam teşekkür ederim. Ses kasma da + yönü var mıdır peki Hemen aldım. Aldım çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ses kartı her güncel anakart üzerinde var avantajı yok yani ses kartının bulunmasının. Kulaklık ile gayet iyi ses kasılır ama.
Ergeon dedi: Aldım ustam. 2.el değil 0 fiyatı bu şekilde. Aldım ustam teşekkür ederim. Ses kasma da + yönü var mıdır peki Hemen aldım. Aldım çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ses kartı her güncel anakart üzerinde var avantajı yok yani ses kartının bulunmasının. Kulaklık ile gayet iyi ses kasılır ama.