E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #11 Beyaz_G dedi: Ses kartı her güncel anakart üzerinde var avantajı yok yani ses kartının bulunmasının. Kulaklık ile gayet iyi ses kasılır ama. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. Kulaklık rahat mı ağrı vs. yapıyor mu? Bilginiz var mı?
Beyaz_G dedi: Ses kartı her güncel anakart üzerinde var avantajı yok yani ses kartının bulunmasının. Kulaklık ile gayet iyi ses kasılır ama. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. Kulaklık rahat mı ağrı vs. yapıyor mu? Bilginiz var mı?
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.500 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Şubat 2022 #12 Ergeon dedi: Anladım çok teşekkür ederim. Kulaklık rahat mı ağrı vs. yapıyor mu? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum yapısı iyi gözüküyor.
Ergeon dedi: Anladım çok teşekkür ederim. Kulaklık rahat mı ağrı vs. yapıyor mu? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum yapısı iyi gözüküyor.
E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #13 Beyaz_G dedi: Sanmıyorum yapısı iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağolun.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 26 Şubat 2022 #14 Ergeon dedi: Anladım çok teşekkür ederim. Kulaklık rahat mı ağrı vs. yapıyor mu? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Denedim kulaklığı. Gayet rahat ve konforlu. Hayırlı olsun.
Ergeon dedi: Anladım çok teşekkür ederim. Kulaklık rahat mı ağrı vs. yapıyor mu? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Denedim kulaklığı. Gayet rahat ve konforlu. Hayırlı olsun.
E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #15 Xeonayp dedi: Denedim kulaklığı. Gayet rahat ve konforlu. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olur inşallah.
Xeonayp dedi: Denedim kulaklığı. Gayet rahat ve konforlu. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olur inşallah.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #16 Ergeon dedi: Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Kankam nereden aldın o fiyata piyasası 1000 TL de
Ergeon dedi: Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Kankam nereden aldın o fiyata piyasası 1000 TL de