PoyrazNbieX Kilopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #1 Blue switch'li bir klavye aldım ve pişman oldum sesinden dolayı. Artık iade de edemiyorum. Bunu satıp, mekanik olmayan veya mekanik olsa bile çok sessiz olan bir klavye arıyorum. Bütçem 400₺. Şimdiden teşekkürler.
Blue switch'li bir klavye aldım ve pişman oldum sesinden dolayı. Artık iade de edemiyorum. Bunu satıp, mekanik olmayan veya mekanik olsa bile çok sessiz olan bir klavye arıyorum. Bütçem 400₺. Şimdiden teşekkürler.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 3 Ocak 2019 #2 Corsair K55 - Türkçe
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 3 Ocak 2019 #3 Sharkoon Skiller Kablolu Q RGB Led Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-R alabilirsin, kırmızı switch maviden çok daha sessizdir ve rahatsız etmez. Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye (CH-9206015-TR) | Corsair | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Corsair K55 RGB Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da alternatif olarak düşünebilirsin, GameEkstra'da denemiştim hissiyatı ve sesi güzeldi.
Sharkoon Skiller Kablolu Q RGB Led Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-R alabilirsin, kırmızı switch maviden çok daha sessizdir ve rahatsız etmez. Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye (CH-9206015-TR) | Corsair | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Corsair K55 RGB Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da alternatif olarak düşünebilirsin, GameEkstra'da denemiştim hissiyatı ve sesi güzeldi.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Ocak 2019 #4 Cooler Master Storm Trigger-Z Aydınlatmalı Türkçe Mekanik Klavye Cherry Brown Sw. (SGK-6010-GKCM1-TU) | Cooler Master | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Cooler Master QuickFire Ultimate Aydınlatmalı Türkçe Mekanik Klavye Cherry Brown Sw. (SGK-4011-GKCM2-TU) | Cooler Master | Mekanik Oyuncu Klavyeleri CM Storm QuickFire Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Cherry Kahverengi Switch Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye | Gamepower | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Cooler Master Storm Trigger-Z Aydınlatmalı Türkçe Mekanik Klavye Cherry Brown Sw. (SGK-6010-GKCM1-TU) | Cooler Master | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Cooler Master QuickFire Ultimate Aydınlatmalı Türkçe Mekanik Klavye Cherry Brown Sw. (SGK-4011-GKCM2-TU) | Cooler Master | Mekanik Oyuncu Klavyeleri CM Storm QuickFire Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Cherry Kahverengi Switch Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye | Gamepower | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #5 Mekanik hisli istiyorsanız Masterkeys Lite L önerebiliriz. Tuşlara çok sert basmadığın sürece çok ses çıkartmaz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchacinal TR Oyuncu Klavyesi
Mekanik hisli istiyorsanız Masterkeys Lite L önerebiliriz. Tuşlara çok sert basmadığın sürece çok ses çıkartmaz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchacinal TR Oyuncu Klavyesi