400 TL'ye SSD önerisi

472107

Hectopat
Bilgisayarım oldukça eski ve yavaşladı. Sistemim içerisinde 300 GB'lık bir HDD mevcut. Bunu SSD ile değiştirmek istiyorum. YouTube'deki videolarda bir katkısı olur mu? 480p videoda bile ara sıra donuyor takılıyor. 720p video zaten hiç açılmıyor. 128 GB'lık bir SSD işimi görecektir. Bütçem çok fazla yok maalesef. 200-300₺. 400₺'ye çıkarabilirim. Bilgisayarımın hakkında çok bir bilgiye sahip değilim. HP ile konuştum fakat öğrenemedim. @ChaosBoost

75 TL daha çıkıp 240 GB alabilirsin.

128 GB gayet yeterli olacak bana hocam. Zaten çok fazla oyun oynamıyorum. Uygun fiyatli birşeyler arıyorum. Artan parayla RAM alacağım.

Takması kullandığınız PC laptop ise dikkatli yapıldığı sürece aşırı zor değil fakat dikkat gerektiriyor masaüstü ise daha kolay şöyle iki link bırakayım.

Hocam güzel midir bu diskler kronik bir sorunları var mıdır? HDD'den geçtiğimde o farkı verebilecek hızdalar mı?

128 GB gayet yeterli olacak bana hocam. Zaten çok fazla oyun oynamıyorum. Uygun fiyatli bir şeyler arıyorum. Artan parayla RAM alacağım.

Hocam güzel midir bu diskler kronik bir sorunları var mıdır? HDD'den geçtiğimde o farkı verebilecek hızdalar mı?

SSD cidden çok fark ettiriyor hocam deneyin farkı görün.

Öyle ne farkı olur kurmamın hocam pek bilmiyorum? Attığınız disk kronik sorunu vs. var mı? PNY bildiğim bir marka olduğu için daha güvenli geliyor.

Senin SSD SATA olduğu için AHCI yaparsan ekstra performans artar, mis gibi olur, bal gibi olur. Kronik sorunlu değil, bu bütçeye göre önerilen bir SSD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı