Valeria Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 28 Şubat 2024 #1 Herkese selam. Oturma odasında TV'den internete bağlanamıyoruz. İnternet oraya kadar çekmiyor. Wireless güçlendirici önerebilir misiniz? Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YaklaÅtırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol İnternette bunu buldum. Ama iyi mi değil mi bilmiyorum. Fiyat 400 TL civarı olacak.
Herkese selam. Oturma odasında TV'den internete bağlanamıyoruz. İnternet oraya kadar çekmiyor. Wireless güçlendirici önerebilir misiniz? Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YaklaÅtırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol İnternette bunu buldum. Ama iyi mi değil mi bilmiyorum. Fiyat 400 TL civarı olacak.
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Valeria dedi: Herkese selam. Oturma odasında TV'den internete bağlanamıyoruz. İnternet oraya kadar çekmiyor. Wireless güçlendirici önerebilir misiniz? Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YaklaÅtırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol İnternette bunu buldum. Ama iyi mi değil mi bilmiyorum. Fiyat 400 TL civarı olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu ürün hiçbir işe yaramamıştı ancak işine yarayanlarda var belki modemden modeme değişiyordur.
Valeria dedi: Herkese selam. Oturma odasında TV'den internete bağlanamıyoruz. İnternet oraya kadar çekmiyor. Wireless güçlendirici önerebilir misiniz? Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal YaklaÅtırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol İnternette bunu buldum. Ama iyi mi değil mi bilmiyorum. Fiyat 400 TL civarı olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bu ürün hiçbir işe yaramamıştı ancak işine yarayanlarda var belki modemden modeme değişiyordur.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.862 Çözümler 95 28 Şubat 2024 #3 Ben bunu kullanıyorum kendi odamda, modem 3 oda uzağımda. Hız 2-3 den 15 Mbps civarına çıktı.