400 TL'yi geçmeyecek şekilde 2 adet 3 metrelik CAT6 Ethernet kablosu önerisi

musa67musa

Hectopat
Daha fazla  
2 tane 3 metrelik CAT 6 kabloya ihtiyacım var. Bir tane 10'luk alıp ortadan da kestirtebilirim. Kaliteli kullandığınız bir kablo varsa önerebilir misiniz? 400'ü geçmesin.

Çok daha uygun fiyata gayet güzel bir ürün olarak bu var.

Bir de daha slim ve telefon şarj kablosu gibi olsa da Cat6A yani bir üst sürüm olan şunu da öneririm:

Çok güzel bir kablodur.

İnce kablolu değil de kalın kablolu önerin var mı ?

Veggieg olanı itopyada 114 liraya buldum kaliteliyse alıcam hocam. Kablo sıkıntı çıkarmaz dimi ?

Son düzenleme:
İnce kablolu değil de kalın kablolu önerin var mı ?

Veggieg olanı itopyada 114 liraya buldum kaliteliyse alıcam hocam. Kablo sıkıntı çıkarmaz dimi ?
Çıkarmaz hocam. Ugreen tadında bir marka ve kalitesi de hiç fena değil. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Paranız cebinizde kalsın. Çok daha iyi olsun derseniz uçu metal olan seriler de var. Yani kabloyla ip atlamadığını sürece bir şey olmaz. İtopya'da kargo masrafı alıyor ama hocam sanırım. Amazon Prime ile aldığım için ben kargo parası ödemiyorum Amazon'da.

Yok hocam kargo yok da kablo büyük ihtimalle dolapların içinden geçecek yani kablo kapaklara sıkışabilir o yüzden ince olmasın dedim sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…