400 watt PSU ile RX 570 uyumlu olur mu?

GhostKing2

Zeptopat
Daha fazla  
RX 570 almak istiyorum ama PSU'mun yetip yetmediğini merak ediyorum. Bunu al şunu al demeyin, yeterli olur mu?

Diğer bileşenler de önemli eğer çok üst seviye işlemcin yoksa yeter, ama söylediğim gibi diğer bileşenleri de belirtir misin?

İşlemcin nedir? Normalde RX 570 için 400W yeterli fakat işlemcinin gücü de önemli bir nokta.

RX 570 almak istiyorum ama PSU'mun yetip yetmediğini merak ediyorum. Bunu al şunu al demeyin, yeterli olur mu?

İşlemcin ve diğer bileşenlere bakmak lazım hocam. Ben zamanında öyle bir hata yaptım sadece ekran kartını sordum RX 580 alacaktım 400W yeter mi diye sordum yeter dediler fakat yetmedi. Oyunlarda bir süre sonra kapanıyor.

Diğer bileşenler de önemli eğer çok üst seviye işlemcin yoksa yeter, ama söylediğim gibi diğer bileşenleri de belirtir misin?
İşlemcin nedir? Normalde RX 570 için 400W yeterli fakat işlemcinin gücü de önemli bir nokta.
Bütçem maalesef çok yok.İzoly adlı bir markanın pcsını almıştım yükseltmek adına.256 ssd,i5 3470 3.4 ghz ve 16 gb ram (3200 mhz) var.Çok yüklensem bile ısınmıyor sistem ama yinede garantiye almak istedim.

Bu arada yeni konu açmak yerine buraya eklemek istedim,rx 570 İntel h61 anakarta uyar mı ? Ve de işlemcimle ilgili darboğaz sorunları yaşar mıyım ?

Hocam keşke Izoly almasaydınız Izoly'i almadan önce araştırsaydınız sponsorluk almayan herkes ben dahil kötülüyor firmayı yüksek ihtimal monitör dahil sistemi ucuz diye sattılar. O işlemci 11 yıllık kuzenimle yaşıt DDR3 sistem.

Uyar ben RX 580 kullanıyorum. Direkt abim de RX 570 kullanuyor i5 3570K sı var.

Hocam yanıt için sağolun.Monitorumu falan kendim aldım mediamarktten.Yoksa gidip bütçem yok diye onlara o kadar para vercek değilim Zamanında 4 k ya aldığım sistemide şimdi 6.5 k ya satmaları ayrı komik yahu.İyiki sadece kasayı almışım.

Hocam anakart ve işlemciyle ilgili cevap vermişsiniz birde rica etsem psu ile ilgili bir sorun yaşar mıyım yoksa yeterli mi onuda söylerseniz tam sorunuma yardımcı olacaktır.

Hocam sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…